SORRY!

HEEJJJ!
Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hade ingen data, eller jo de hade jag men jag hade aldrig tid att andvända den för att blogga om man säger så. Hur som helst så ska jag ju fortsätta att följa mina "15 dagar" och idag ska jag lägga upp en bild på min idol. Och jag tror at ni vet vem jag gillar mest, eller? Och ni som inte vet, kommer att få se de nu på bilden. Idag så ska jag,mamma,pappa och min Caroline åka in till Göteborg och titta på fyverkerier och sen ska vi köpa en massa smällare och raketer och sån kul. Men jag kanske lägger in ett inlägg sen, OM jag hinner. Men om jag intre gör de så önskar jag er en trevlig forsättning och ett gott nytt år!
KÄRLEK!


UNDERBAR!♥


PERFECT!♥


En bild på mig...:/


HEEJJJ!
Här är bilden på mig som jag sa att jag skulle lägga ut.




True stories are sometimes hard to belive! KÄRLEK!


Ingen rubrik!

HEEJJJ!

15 dagar!
Dag 1: en bild på mig
Dag 2: en bild på min idol
Dag 3: en bild på någon som jag älskar otroligt mycket som kompis
Dag 4: 5 stycken sanningar om mig själv
Dag 5: vad jag helst gör på fritiden
Dag 6: om jag hade e pojkvän, hur skulle då han vara? de svarar jag på
Dag 7: vad tycker jag om mina nya kompisar
Dag 8: vad som är de bästa som har hänt i mitt liv
Dag 9: vilka är mina tre drömländer
Dag 10: de jag älskar med mitt liv
Dag 11: om jag fick 10 miljoner, vad skulle jag göra med dom?....
Dag 12: vad jag gillar och vad jag hatar
Dag 13: 3 frågor med 3 svar
Dag 14: en bild på mina bästa bästa vänner
Dag 15: min drömresa skulle vara till....

Det finns så mycket man älskar.

HEEJJJ!
Idag har jag varit med mamma på jobbet, de va as kul och de hände en massa roliga saker. Imorgon ska jag träffa min lilla gumma Clara. Älskar henne så otroligt mycket, eftersom jag är kär i henne. För ni visste väl att jag är lebb? Nej, jag skoja! Nej men hon är en otroligt goo mäniska och jag äslakr henne otroligt mycket. Men de finns så mycket man älskar, eller iaf jag. Men de är så jobbigt att man inte alltid kan visa de på de sättet man vill. Typ som att jag älskar Justin Bieber och jag vill visa de genom att träffa honom, men de kan jag ju liksom inte. Men den enda gången man kan visa de man älskar är nog med sina vänner. Jag har så jäkla bra vänner och jag älskar dom mycket. Men ibland tycker jag att de är vissa som verkligen sviker och som man har stöttat och tyckt om jätte mycket, så de är synd. Men aja de är inget att prata så mycket om ,me jag ville bara säga de. Just nu sitter jag och kollar på tv,ahaha som igår. Men jag bloggar lite senare också. Men i får ha de så bra så länge. KÄRLEK!


Jag och Clara!♥



Underbar & HELT perfekt!♥


INGET LIV!

HEEJJJ!
Om ni undrar varför jag skrev en sån rubrik så är de bara för att jag och mamma har tittat på film nästan hela dagen. Fast idag så vaknade jag upp hos Lisa eftersom jag sov där inatt, och vi hade jättekul! Sen åkte jag till mammas jobb och hjälpte henne lite. Efter de åkte vi till Triumf och åt glass, och de va jättegott. Och nu har vi tittat på film och vi ska se en till snart. De filmerna som vi nu har tittat på heter: 2012 ice age och kyss mig. Och nu ska vi starx se "försvunnen". Hoppas att den är bra. Imorgon så ska jag följa med mamma till jobbet och vara där typ i 1½ timme sen ska jag åka och möta Louise och Frida. För att komma till fridas fina blogg trycker du här- Frida . Men nu måste jag sluta, men jag måste bara tacka er som läser/följer min blogg, blir jätte tacksam!! Men ni får ha en fortsatt bra kväll så kanske jag bloggar lite senare. KÄRLEK!

Den här såg vi först :)



Den här såg vi efter :)



Den här ska vi se nu :)


Godnatt älsklingar!

Heejjj!
Så nu har vi tittat klart på filmen. Den va asbra som vanligt! (hahaxD) Tänkte göra de sista inlägget nu, har inte så mycket att skriva..men ändå. Aaa just de! Jag tänkte fråga er om ni vet några bra låtar, så att ni kan ge låttips. Men imorgon tror jag att jag kanske ska stanna hos Lisa under dagen fast bara kanske. Annars tar jag bara bussen till mammas jobb och hjälper henne där lite. De är iaf as kul där, hon jobbar med förståndshandikappade och dom är jätte roliga! Aja nu ska vi börja bädda, för vi gick upp typ vid 7 imorse så vi är ganska trötta. Men ni får ha de så bra, så bloggar jag imorgon, godnatt! KÄRLEK!


FILM!

HEEJJJ!!
Nu ska jag och Lisa titta på lejonkungen, mogna som vi är! Sofia gick typ precis hem för hon orkade inte titta med oss. Anyways så har vi haft de grymt roligt idag. Vi har sjungit en massor, lyssnat på musik, ätit osv osv. Men detta får bli ett kort inlägg för filmen väntar. Så ni får ha en fortsatt grym kväll! KÄRLEK!



Before I die ♥













































De kommer fler bilder senare. Hoppas ni gillade det. KÄRLEK!


Gästbloggning av Lisa!






Kiss me underneth the mistletoe. Justin är som snyggast när han sjunger. Punkt.

Hejsansvejsan alla Josefines läsare! Lisa här! Jag tycker om Josefiiiiiine för att hon är en riktig goo tjej! Hon är underbar, och väldigt rolig att vara med! Jag är väldigt dålig på att gästblogga, har liksom inget jag kan skriva om.. Lite om mig själv kanske!?

Jag heter Lisa och bor i den bästa staden Göteborg. haha ;). Josefine bodde typ 4 meter ifrån min dörr innan hon flyttade till Kungsbacka, och nu saknar jag henne enormt. Vi träffas då och då, men innan träffades vi typ varje dag..

Vi har många härliga minnen, och när vi var små ääälskade Josse att typ hälla sand över mig, riva mig och jaa.. haha!! ;) Älskar dejj, Josefine Granhage!

Hejdå allihopa! :D


SKAL TILL TELEFONEN


HEEJJJ!
Eftersom jag ska få min telefon snart här i veckan så är de ju ganska smart att hitta ett skal till. Tänkte att ni skulle hjälpa mig. Tittade lite på Google och hittade dessa. JAG tycker att vissa är snygga, vissa är roliga och vissa är söta. Kan ni hjälpa mig och ge lite tips vart man kan köpa eller beställa snygga skal? De är till en 4:a. Hittade dessa när jag sökte och fastnade vid dom. Hoppas ni också gillar dom. KÄRLEK!

Nummer 1!




Nummer 2!



Nummer 3!



Nummer 4!



Nummer 5!


Nummer 6!


Hope you like it!<33


MIN NYA ÄLSKLING...

HEEJJJ!
Idag var jag, mamma och pappa på Kunsmässan och tittade på mellandagsrean. Köpte två saker och de va en rosa morgonrock ifrån gina tricot och min nya älskling som jag kommer att läsa varje kväll och de är Justin Bieber boken. Har velat ha den ganska länge och nu har jag fått den, ÖVERLYCKLIG! Hur som helst så åkte vi inte till Kungsmässan bara för att köpa saker, utan åkte dit för att fixa lite saker också. Bla: byta min Odd molly tröja till en storlek större (fetto, haha nej men de va små storlekar) sen fixade vi min Iphone, fast de roliga va att pappa hade köpt den men han hade fått fel telefon för han skulle ju ha en 4s men så hade han fått en 4:a, så nu får jag vänta typhögst en vecka tills jag får den. Så de ska bli kul. Sen efter att vi hade varit på Kungsmässan så åkte vi till Ica maxi och jag köpte "lite" godis, men jag har haft godisförbud och de slutade på julafton så jag har längtat ganskka länge efter de. Men nu ska jag äta lite, men ni får ha de så bra så länge! KÄRLEK!!



JULKLAPPAR!

HEEJJ IGEN!
Eftersom de var julafton igår så fick man ju såklart lite julklappar. Blev överlycklig! Detta fick jag:

1. Ett halsband med ett hjärta som är gjort av diamanter
2. Ett par örhängen
3. Ett armband
4. Choklad
5. Parfym med body lotion till
6. Ett par högklackade skor (nyårs skor)
7. 4-par strumpor och 1-par benvärmare
8. En odd molly blus
9. En juicy tröja
10. En Iphone 4s!! :D (svart)
11. En sminkkurs från "make up store" och sen få lite produkter därifrån.
12. En mössa från Tara
13. En dunjacka
14. En Justin Bieber plansch

Så detta blev verkligen en lyckad jul för mig, och jag blev så jäkla glad för alla presenter ja fick! Vad fick ni? Kommentera gärna de. Älskar kommentarer! Men hur som helst så tittar jag, mamma & pappa på film nu, "jägarna 2" heter den. Såg den igår, men aja. Men jag bloggar lite imorgon också, tänkte faktiskt att jag skulle sova snart. Puss!



(INTE jag på bilden, men de är en sån mössa)


















Och här blir länken till kvällens låt!
http://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA&ob=av2n 

Sov gott!

hej hopp gummisnopp, ♥


aloha amigo's, wazzzöööp?!
just nu har jag fixat en liten mini design åt min fina, men det kommer en riktig eller bättrel design så smånig om. Ni får leva med denna simpla designen, fast bilderna får faktist bloggen att lyyysa upp 
tycker att ni alla ska veta att jossse är en helt amazing brud som jag älskar starkt.
även fast jag inte känt henne sålänge, så kan man vara sig själv ändå. And that's what i like 'bout her.
förutom det så är hon hur snygg som helst, så kom igen killar. go for it ;)
jajajaja, nu ska jag inte tjata på hennes nya blogg. tack för att ni läser och ha en fortsatt trevlig kväll gubbs.
puss hej!

NYA BLOGGEN!


Hej!
Har skaffat en ny blogg nu som ni ser, hoppas ni gillar de. Ni som har följt mig på "bloggplatsen" ni kan fortsätta att följa mig här. Och så som jag alltid säger: jag ska försöka blogga varje dag om jag hinner osv osv. Men ska bara se hur detta funkar och så men de blir ett litet kort inlägg lite senare om vad jag fick i julklapp och så. Men ni får ha de så bra så länge. Puuusssaarr!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se