Lite planering..

Shoo gott folk, har alla en bra fredag? Själv sitter jag hemma och har dö tråkigt. Idag va jag med en massa kompisar, orkar inte säga alla namnen. Och vi gjorde faktiskt inget speciellt mer än att chilla ute i det härliga vädret.
Nu har jag ialla fall ätit tacos, vilket jag är riktigt trött på, för vi har ätit för mycket av det på sista tiden! Suck.

Angående rubriken så menar jag sommaren. Eftersom det är vår, som är ett tecken på sommar, så därför har jag lite "planer" eller va man ska kalla det.

* Kanske bila ner till Kroatien
* Flyga till New York med mammsen
* Åka till nån ö i 1-2 veckor med Moas familj
* Sola
* Bli riktigt jäkla brun
* Gå på Gothia
* Spändera den mesta tiden med mina kompisar
* Grillfetser osv

Åhh känner verkligen på mig att denna sommaren kommer att bli speciell. Längtar, kan tiden inte bara börja gå snabbare och stanna sen, så man slipper den äckliga vintern!? Kul att man alltid kan använda sin fantasi! Ska dra mig till sängs nu, är riktigt trött om  jag får äga det själv. Men det kanske kommer nåt mer inlägg om en halv timme typ, men får se om jag orkar! Hej svejs!










Hej alla Josses läsare! :)

Clara in the hous. Jag är Josses going till kompis. Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar henne som kompis då, men ni får ha det så  bra,
puss och kram!




Min dröm, har äntligen blivit sann!! ♥

JAG SKA TILL NEW YORK!!! Fattar det liksom inte än, är hel spänd verkligen! Helt otroligt, fattar ni!!? Jag ska dit!!! Ni som har följt/läst min blogg har ju sett "new york, live in new york, shop in new york" osv. Nu ska jag få göra det! Fyfan va lycklig jag är. Det var det jag skulle säga och för er som undrar så ska jag dit i augusti eller senare vid september. Shit the same, jag ska dit!! Pusssssssssssss!!




Suprise!

Tänker inte säga vad det är, ja asså angående rubriken för det får ni veta imon. Är liksom fortfarande chockad, riktigt chockad kan jag säga! Eller jag kanske säger det ikväll, men jag måste lugna ner mig lite fförst..ÄR SÅ JÄVLAFUCKINGHELVETESFAN GLAD!! Min dröm kommer gå i uppfyllese, seriöst! Och det är inget om Justin den här gången faktiskt! Jaja mer om det senare.

Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick faktiskt bra. Har faktiskt insett att det gå uppåt för mig i skolan, toppen! Efter det så stack jag och mamma och hämtade Daniel på freeport, sen så drog vi home! Och jag måste också säga det, fyyyy vilket väder!! Verkligen vår, älskaälskaälska!! Så jag och mamma satt och solade på altanen och det var då vi satt och prata, då min mage typ sprängdes för jag blev så glad! Har fortfarande fjärilar i magen...Mer uppdatering snart, efter duschen! Puss&kram



Boyfriend!

Den är bra, men han har gjort bättre, tycker jag! Shiiieet vad hans röst har förändrats, men va gör det? Justin är Justin och alla förändras.

If you was my boyfriend, I´ll never let you go.





Jag är nog inte den enda som vill ha detta skalet..


Sjuk fast ändå inte..

Har inte känt mig helt 100 idag faktiskt. Först ville jag bara hem, men jag stannade och åt i skolan och då blev det bättre. Eftersom jag har världens underbaraste tjejer i klassen så skrattar man ju alltid och det va nog det som gjorde att jag blev bättre.
Anyways så har jag och Moa varit med lite kompisar och vi hade typ damp! Skit kul ialla fall!

Varför har din bloggning varit så dålig på sista tiden?
För asså först så orkar jag inte ibland, eller så har jag inte tid, eller så kan jag inte för att jag inte har tillgång till internet, och det är inte lika kul att mobilblogga, men det kommer att bli nån gång ibland. Det som verkligen suger med det är att jag inte kan ladda upp bilder genom telefonen, segt!
Men jaaoo, nu har jag inte så mycket mer att skriva för då kommer det bara bli tråkigt att läsa. Mer insperation m.m lite senare. Kiss & hugs!


ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!

Hej gott folk!
Åhhh nu är verkligen våren här på riktigt. Sov hos Amanda igår till idag och vi hade det grymt! Igår så åkte Carro hem och då åkte jag med dom och mötte Amanda i stan och så träffade vi lite folk och så åt vi på mc donald´s och efter det så gick vi på x-factor, och det kunde ha varit roligare, men det va helt okej. Sen gick vi till en resturang med hennes mamma och hennes kusin och tog en cola där, sen så drog vi hem. Och när vi kom hem så badade vi i hennes jacucci, så jävla gööööttt så ni anar inte!!

Idag så gick vi ut och solade, sen så drog vi till åbybadet. Skit kuul va det, eftersom jag inte har varit där på ett tag nu. Anyways så har jag fått rand!!! YES. Ni får en bild, men tyvärr så är bilden svart-vit, men ni ser säkert!

(Det blir bara en liten bild, för datan vill mig nåt!)


Carro is here!

Carro har äntligen kommit ner och har saknat henne sjukt mycket! Vi drog en sväng till kungsmässan och där mötte vi: Melina, Michell, Ilona, Adam och Axel och ja vi hade det la helt okej, sjukt kul hade vi om jag får säga det själv! Och jag och Carro ska la typ ba kolla film och så, såhär lite mysigt ni vet.


Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit, för vi har haft två matteprov denna veckan, så ja ni fattar nog att jag pluggade, men jag kommer få IG ändå.
Imorgon så ska jag möta Amandiiis och vi ska ha det seriöst grymt! Först ska vi äta och kolla i stan, sen drar vi X-factor, och fan va taggad jag är! Så imorgon skippar jag träningen, vilket är tråkigt, men en gång gör nog inget, får träna lite hemma istället. Hehe. Ska äta nu och sen blir det film, ha de bra så länge!

  

 


En ren besvikelse! :@

Åhh shit ni fattar inte hur förbannad jag är, vavavava!! Jag, Daniel, Moa och pappa va på frölundamatchen igår och först så va det ju as kul när dom gick upp i ledning, men sen. Seriöst det va det värsta jag sett typ! Dom leder med 3-1 och sen vinner brynäs med 3-4, vafan händer? Och vilka jävla dommare, hatar dom. En brynäs gubbe puttade ju iväg målvakten och knäckte hans klubba och målet gilldes, vafan jävla dommar skandal!!! Jaja, tyckte det va riktigt jävla dålig!!!! 

Annars så sitter jag med Clara i caffét nu och vi ska sitta här typ hela dan, mysigt! Men har inte så mycket mer att skriva nu, mer uppdatering under dagen. Puss!




Skit sur!

Jag går in på blogg.se och loggar in. Ser att jag har fått tre nya kommentarer, på det inlägget om Caroline. Hur fan kan man skriva en sån kommentar? Hur kan man gå in på en blogg och kalla nån ful? Seriöst, vad fan har ni för liv, eller har ni nåt över huvudtaget?! Ge fan i det, skaffa er ett liv och ge fan i att ge onördiga kommentarer, är ni bara ute efter att såra, så gör det nån annanstans och inte genom min blogg! Så idiotiskt och patetiskt det kan bli! Om ni vill kommentera så gör det på ett bra sätt, om ni vill mig nåt så ta det med mig! Det ska inte gå ut över mina kompisar på min blogg. Bara så ni vet, det är lätt att spåra en dator.
Tack för mig.

Nu känner jag att allt blir kaos!

Dålig uppdatering, mår inte bra och ja. Får typ dåligt samvete när jag inte bloggar, jag mår inte bra då.
Anyways så bloggade jag inte igår för att, ja jag vet faktiskt inte. Hade la bara inte lust eller så orkade jag inte.
Idag skulle jag tagit vaccinsprutan mot livmoderhalscancer, men det sket sig för jag känner att jag börjar bli sjuk igen så jag fick inte det. Så därför ska jag ta den när jag är "frisk". Asså vad vill mitt imunförsvar mig!? Åhh.

Imorgon så vet jag inte om jag ska till skolan, fast jag får se hur jag känner mig. Om jag mår något bättre så kanske jag, Daniel och pappa drar på frölunda i scandinavium, så hoppas att det blir av, eftersom jag inte har varit på en frölundamatch på typ 2år. But I have to go now, see you later. Kiss and hug!


Dålig update, i know!

Sorry dudes! Dålig uppdatering jag vet, men jag sov hos Moa igår och vi va hemma hos Frida igår kväll också och då hade jag ingen data, och bloggar jag genom telefonen så blir det rätt så tråkiga inlägg.
Kvällen igår var faktiskt helt okej. Först så va jag och Moa med min familj och kollade på pappas handbollsmatch, sen så drog vi hem till Moa och då kom Leo och Frida också. Sen va Leo tvungen att dra hem vid typ sju tiden så vi drog hem till Frida. Sen kom John också. Jag och Frida hade en sjuk kväll, vi skrattade serilst så vi typ fick magsår och John och Moa pratade mest.
Och nu, så sitter jag och inte gör nånting ( forever alone!! ). Men imorgon så blir det skola som vanligt och sen träning och det är faktiskt det enda som är bra med måndagar! Men ska ner och duscha nu, mer uppdatering sen. Puss puss puss.


Handboll

Sitter här med Moa, mamma och Daniel och tittar på när pappsen spelar handbollsmatch. Sitter och skriker som galningar. Haha men kan inte skriva mer nu, detta fick bli en snabbis! Mer uppdatering senare, kiss and hug!

Världens finaste vän, har JAG!

Ni fattar inte hur mycket jag älskar denna tjejen va? Helt sjukt. Hon är seriöst min bästa vän, hon och Moa. Har kännt henne sen dagis och sen har vi gått på samma skola hela tiden och sen kom dagen dpå jag fick flytta 3 mil ifrån henne och då mådde jag inte bra. Världens bästa är du Caroline, hoppas du ser detta! Saknar dig mer och mer för varje dag som går. All kärlek till dig, underbara du!



Jag orkar inte

Är så jäkla trött, så kommer säkert att sova i en halv timme nu. På lördag blir det ingen träning, eller ja imorgon kan man ju också säga, för jag ska se på pappa när han har handbollsmatch och Moisen ska följa med och sen så sover hon antagligen hos mig.
Ikväll så ska vi träffa Leo som jag har sagt ett par gånger nu, sen sover jag hemma hos Moa. Annars ska vi typ inte göra nåt. Men ska sova en stund nu, så mer bloggning sen, ha de! Puss&kram skumbanan :)



-




Yeah. You may talk to me, make me laugh and say the sweetest things.But how many other girls are you doing that to?






Rubriken är inte till nån speciell, tyckte bara att den stämmde in på några av de flesta killarna.
Anyways så har jag kommit hem från Moa nu, och vi har lagat mat, varit ute och gått en lång promenad med hunden och skrattat. Annars har vi inte gjort nåt mer än typ varit i skolan.
Imorgon tror jag, men det är inte säkert, så ska jag och Moa träffa Leo och John. Men om inte John kan så ska vi iaf träffa Leo och om inte, så träffar vi dom/han på lördag.
Men ska fortsätta äta nu så mer bloggning later! Kiss and hug! 



 


Love you girls!

Älskar er, bästa tjejerna!

Tack till er!

Ville bara tacka er som läser min blogg. Blir så sjukt glad när jag ser att min statestik bara går högre upp. Ett stoooorrttt tack till er, verkligen!

Nu sitter jag iaf på No-n, eller vi har rast nu men jag sitter kvar här inne med tjejerna. Efter skolan så ska jag hem till Moa, och vi ska typ cykla till Freeport för hon ska köpa ett par Jeans. Men mer av mig senare, love you dudes! :)  



Everyday is another change to make your dream comes true ♥




Taggataggatagga!

Är skit taggad inför kickboxningen. Vet inte varför, men känner bara det. Har precis ätit hos Moa och så nu, jätte gooottt!
Detta är bara ett kanske, men jag och Moa ska försöka och se om det går att göra ett nytt konto på youtube. Och om det funkar så ska vi göra ett videoinlägg, så hoppas verkligen att det blir av!
Imorgon slutar vi fyra, som vanligt och efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra än, men antagligen ska jag hem till Moa.

Och den 18:de, alltså på söndag, så ska jag in till götet och träffa en grym tjej som heter Emelie. Vi har bokat biljetter till en Eric Saade konsert som är i Lisebergshallen och fan va kul vi ska ha! Mer uppdatering senare, puss o hej!




Godnatt alla fina läsare! Sov gott, mer uppdatering imorgon, puss ♥





I want back to my city

Vill flytta tillbaka till Götebrog. Vill bara spola tillbaka tiden, åhh saknar tiden som var då. Tänk om jag fick uppleva dom stunderna igen....Vill bara tillbaka, ångrar verkligen inte att jag träffade folket här i Kungsbacka, men jag hör hemma i Göteborg.

Kort inlägg, jag veeeeeeeeeet.

 

 

 

 


Då, nu..

Tänkte bara säga/skriva att jag faktiskt har förändrats, asså på både utsidan och insidan och hoppas att ni tycker att jag har gjort det på ett bra sätt! Känner det själv verkligen. Men nu kommer två bilder som är på hur jag ser ut nu och hur jag såg ut innan och i sommras. Lite skillnad är det, tycker jag iaf. Puss

Då                                                                          Nu

 



 


Hos Paulina ♥

Ligger hemma hos Pajas nu och vi ska strax ner och äta. Sen drar vi ut och tar kort och sen får vi se om vi tar en springtur. Sen kommer pappa och hämtar mig, vet inte när.
Jo justee, jag måset bara säga att Pajas är världens mest klantigaste tjej jag har träffat. Vi kom hem och skulle dricka påskmust och så står hon och häller upp i glasen och tappar hela flaskan på golvet, så vi fick sitte och skura upp allt. Haha men älskar henne ändå! Men nu ska vi ner och äta, så mer av mig senare...Puss!!

( Tryck på bilden för att komma till hennes underbara fina blogg )



Nu känns det..

Har redan ont i benen efter träningen, ganska gött faktiskt! Träningen var ganska hård men det är ju alltid roligt att röra på sig. Så nu har jag tagit en go dusch och ligger i soffan :)
Imorgon så drar jag hem till Paulina och vi ska typ ut och springa, titta på film och ta kort, så det kanske kommer upp lite bilder imon...håll utkik!
Haha idag när jag va hemma hos Moa så gick vi ut med hennes hund och ja det hände en massa roliga saker och så träffade vi Kalle och Gustav, så dom gick en bit med oss också.
Men nu ska jag sova, är skit trött efter detta slitet, hehe. Så sov gott så uppdaterar jag mer imorgon, söööv gööttt, pusspuss!

VARNING! Fula bilder, men ibland får man bjuda lite...


Hello spring!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag förutom en sak och det va att vi åkte skridskor. Har längtat efter det hur länge som helst och det är verkligen den bästa känslan när man sätter på skridskorna och bara glider iväg! Åh så jäkla härligt är det! Annars har det la varit bra, vi bakade scones idag också på hemkunskapen, och dom smakade sådär.
Ikväll ska jag kanske sova över hos Moa eftersom vi har träning idag och den slutar runt halv tio, men jag vet inte.
Och jag måste faktiskt säga en sak: hej våren!! Asså jag och Moa låg i varsin solstol ute på hennes altan och jag låg i linne, åhhhh snart kommer sommaren!
Men nu måste jag sluta, men mer uppdatering senare, pusspusspuss

Jag lever.

Hej alla mina fina läsare!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har bara inte orkat blogga och i fredags så sov jag över hos Clara och så tycker jag att det bara blir för det mesta onördiga inlägg genom telefonen.
Igår så var jag med Clara i stallet, och ja, jag höll inte det jag sa. Jag sa att jag aldrig skulle hoppa upp på en häst på ett bra tag, vilket jag gjorde. Jag travade och red lätt...Hihi stolt! Efter det så åkte jag och Moa och tränade, kixkboxningen. Så jäkla kul var det, så nu ska vi gå på det 3 gånger i veckan.
Så idag va jag och mamma på freeport och köpte träningskläder som jag ska ha. Så hoppas att det kommer att gå bra imorgon också!
Ja justee, imorgon så ska vi åka skridskor med gympan också. Har sett fram emot det jätte myckee, så det ska nog bli skööjjj!
Men jag ska inte vara som alla andra, men jag måste ändå säga grattis till Loreen, så sjukt bra är hon! Älskar verkligen hennes låt! Var på tvungen att påpeka det. Men nu ska jag käka lite och så, så mer uppdatering senare, kääärleeek från miiiggg!


You made my day ♥

Idag har jag som sagt varit med Leo och Clara, och vi har haft det ja, ganska roligt. Vi träffade honom runt åtta, eller jag och Clara gick och tittade på hans hockeymatch som började typ 19:15 och sen så gick vi runt i kungsacka typ. Och nu är vi hemma, men vi hade det bra iaf. Men nu ska jag och Clara tjocka oss med godis osv. Så mer uppdatering imorgon då jag ska rida med Clara, asså i stallet. Sov gott, puss!



Baby you´re all that I want ♥

Vad skulle jag göra utan dig? Seriöst. Älskar dig Clara!
( Tryck på nån utav bilderna för att komma till hennes underbara blogg )



True shit


In the bed

Gud är skit trött nu. Ligger i sängen och somnar vilken minut som helst! Och tyvärr, när jag bloggar genom telefonen så kan jag inte ladda upp nån/några bilder eftersom jag inte har laddat ner blogg appen. Längtar tills imorgon då jag ska sovs hos Clara, har inte sovit hos henne på 100år känns det som, så det ska faktiskt bli riktigt gött!
Men nu ska jag sova, så sov gott alla readers så uppdaterar jag mer imorgon bitti, Kärlekkärlek!

Stallet ♥

Hej alla fina människor!
Sitter här alldeles forever alone och tittar på när Clara rider. Hon ska rida i en timme och sen ska hon rida en annan häst igen, seeeegggt! Jaja jag får la stå ut i en och en halv timma!Imorgon så ska jag vara med Clara och vi ska träffa Leo, vilken tid och så vet vi inte än, ( bry er om ni vill ).
Men ja, jag får la bomba bloggen med inlägg nu, vet att ni gillar det! Mer uppdatering snart!
Puuuussss

When boys are perfect































Vad händer?

Hallå vad händer? Statestiken bara sjunker ju? Varje gång jag länkar den på facebook går den upp, men allvarligt jag vill inte länka hela tiden. Jaja shit the same.
Sitter på lektion nu och jag har suttit och skrivit i över en timme ( asså ett arbete i No-n ), så jag har jävligt ont i fingrarna just nu. Men imorgon så ska jag sova hos Clara och sen ska vi träffa Leo på kvällen eller på dagen. Men mera update senare och imorgon. Puss&hej!

Mina drömmar

Okej jag har 47846404468 st drömmar, men jag kan berätta några av dom:

* Bli modell

* Bo/åka till New York

* Ha en drömpojkvän

* Bli artist och känd över hela världen

* Kunna spela gitarr och piano

* Se perfekt ut

* Träffa Justin Bieber

* Få toppen betyg och bli vad jag vill när jag blir stor

* Göra så att alla fattiga människor får ett bra liv

* Att gå på en riktigt stor fest med min bästavän och festa hela natten

* Aldrig dö

* Vara ung resten av livet

* Kunna ha talang för nåt, till exempel: en superbra sångröst

* Ha min drömkropp

* Stoppa mobbning

Ja, jag kan rabbla upp flera saker, men ja nu vet ni lite om mig.
Men som sagt: you know my name, not my story



Jag vet inte

Funderar på att ta bort bloggen, men jag vet inte. Vad tycker ni?
Tacksam för svar :)

Åhh naaaawwwww

 


I need summer, now, now, now and...now!




 

 

 

 

 

 

 

   

 






Can´t stop laugh!!


Jag skiter i vad folk säger!

Asså seriöst, kan folk sluta klaga på andra hela jävla tiden?
Jo jag tänkte bara säga att jag skiter i vad folk säger fullständigt! Om ni inte har nåt vettigt att säga så var tysta istället! Jag skiter i vad ni säger, om ni inte har nåt annat för er så ska ju inte någon annan gå ut för det!
Ingen är perfekt, ingen! Åhh fan vad jag stör mig på er som tror att ni är perfekta och klagar på andra, bara så ni vet, ni är inte perfekta någonstans och kommer aldrig att bli!
Så jäkla idiotiskt av er! Har jag uttryckt mig tillräckligt bra nu? -Bra.

Fuck yeaahhh

Åhh så skönt! Imorgon har vi studiedag och Moa ska sova hos mig ikväll, så jäkla mysigt ska vi ha. Så ikväll blir det la Big Brother och en massa tv-program. Och direkt efter skolan så ska vi dra hem till henne en stund och sen hämtar pappa oss.
Hoppas ni gillade bilderna från igår, måste sluta nu. Så mer uppdatering senare, mycket kärlek!

Några saker ni säkert inte visste om mig..

Ja, lite saker ni inte visste om mig. Hmm, ja ni vet kanske nåt utav de eller kanske inte. ( Haha hoppas ni gillade brorsans blogginlägg )

* Jag har varit brunett

* Jag startade min första blogg när jag gick i 4:an, haha jag har inte tagit bort den så ni kan fortfarande gå in på den www.sommarloven.blogg.se

* Jag har inte gått i gymastik

* Jag måste alltid göra nåt

* Jag har bara haft ett seriöst förhållande i hela mitt liv

* Jag har bara bytt skola en gång

* Jag gick i konståkning när jag var tio år och då åkte jag bara i två månader

* Jag har bara en person som jag verkligen kan lita på

* Jag har forbi mot ormar, småkryp och hajar

* Min absoluta favorit färg är rosa

* Jag blev en bielieber i november 2011

* Jag är 1,64 cm lång

* Jag väger 50kg

* Jag älskar att sminka och bli sminkad själv

* Jag hatar att äta fet mat

* Jag tar oftast mina bilder ifrån " we ♥ it"

Hej i stugan!

Josses storebror gästbloggar här denna måndagskväll och ska berätta lite om min jobbiga fjortissyster (haha)
Ibland älskar vi varandra och ibland hatar vi varandra.. vi är som hund och katt ibland det är alltid kul att reta henne för hon blir så sjukt lätt arg.. ;)!
Nu har hon kommit upp i 13års åldern och herregud vilka tjejproblem hon har nu det är killar,sminkhumörsvängningar massa om han den dära killen som sjunger .. Justin bieber:(
Han är överallt, på datan, på telen, på väggarna, på toaletten, på teven, ja hon är kär och hennes största önskan är att få se han ( får väl försöka fixa så hon får se han .. not:D)
Nu ska vi strax kolla film och det blir la bråk om bästa soffplatsen som vanligt!
Ha det bra och simma lugnt=)



Hemma

Så nu har jag kommit hem. Det var faktiskt jätte kul att vara där dom gjorde chokladen och det. Jag och Clara köpte lite saker. Typ klubbor, choklad, marsipan grisar osv. Jätte mysigt.
Sen så har jag varit på kungsmässan också. Där köpte jag ett par shorts. Såg dom för första gången förra veckan och då bestämde jag mig att jag verkligen för att jag vill ha dom, så nu har jag dom. Så ja, denna dagen har varit super, men imorgon så tror jag att jag ska hem till Moa.
Här kommer iaf lite bilder ifrån idag och på byxorna. Ursäkta kvalitén, men har inte den bästa kameran, men man ser endå! Puss





'

 





















SHORTSEN!

 

 

 




Deutsch

Ska in på tyskan nu, skiiiit tråkigt! Tror jag dör!
Klockan 13:20 så åker vi och tittar på chokladen och det där, längtar faktiskt! Men haha detta inlägget va ju nästan bara onödigt, så mer update senare puss oh hej!

Help me!

Jag har aldrig nåt att blogga om, så har ni nåt bloggtips? Kommentera gärna, kärlek till er ♥

Jag lämnar dig aldrig, även om du vill, så kommer jag aldrig att göra det. Du är det finaste som finns.... ♥









Jag idag

Humör: Glad, spidad

Frisyr:
Utsläppt

Kläder: Odd Molly blus, tights och boots

Smink: Mascara

Hiss: Att åka med hemkunskapen och titta på hur dom gör choklad och marsipan på brütigams i fjärås.

Diss: Att jag glömde skåpnyckeln hemma

Längtan: Sommaren och London

Dagens roliga: Åka in till Kungsbacka (kungsmässan)

Dagens tråkiga: Plugga

Dagens citat: Om din kille svarar när han spelar tv-spel, gift dig med honom.


Träning

Idag tänkte jag att jag ska gå ut och springa en stund och kanske imorgon också. Och på onsdag så ska jag åka med Moa, hennes syster och hennes systers kompis och vi ska kickboxas. Längtar redan! Men nu måste jag skuta för lektionen börjar! Pusss

School

Asså jag orkar inte. Haha det är typ bara jag som är spidad idag, vet inte varför! Men idag så ska jag och mamma dra in till Kungsbacka, för jag behöver köpa lite grejer. Annars så har jag typ inga andra planer inför dagen om man säger så.
Och ja, jag har en ny design och för er som inte ser det nu så tryck på "uppdatera" så ser ni. Blev faktiskt nöjd, men den är inte riktigt klar än. Så ett stort tack till Paulina som har gjort den!
Kärlekkärlek

Godnatt alla.

Ska gå och sova nu, är faktiskt ganska trött. Tittade på Big Brother förut också och fan va gött att Jessica åkte ut. Haha, nu tycker ni säkert att jag är dum i huvudet, men jag hejar faktiskt på Hannah W. Tycker hon är störtskön, fast jag gillar inte hennes sätt hon pratar på när hon gör blogginlägg. Men älskar att hon protuserar mot allt och alla. Hoppas hon vinner iaf. Men nu ska jag gå och sova, hoppas ni sover gott. Hörs imon, L.O.V.E




If people are trying to bring you down, it only means you´re above them





Bjuder på lite redigerade bilder sen i fredags då Amanda var här och fixade mig. Inte dom snyggaste, men det får gå för den här gången....

 

 

Övernattning

Tjena! Sitter hemma hos Carro och med Moa, vi typ lyssnar på musik och småpratar lite osv.
Idag träffade jag Kamphol också, så jäkla kul. Har saknat honom skit mycke! Jaja, nu ska vi fortsätta med vårt tjejsnack! Puss på er så länge :)
Tumblr_ll6efmhmrm1qfqaggo1_500_large

Trött!

Sorry dudes! Har inte hunnit blogga nåt idag för jag har haft fullt upp!
Just nu så ligger jag och Amanda och småpratar lite och vi ska försöka sova snart, så jag orkar faktiskt inte skriva så mycke nu. Och så är jag inne på telefonen och då blir det inga riktiga inlägg heller. Så godnatt och sov gott! Puss

♥ Dear Justin ♥

Herre Gud, det finns inga ord som beskriver hur bra du är. Jag känner dig inte, men om man räknar alla videoklipp och hur många gånger jag både läst din bok och sett din film så känns det verkligen som om jag känner dig. Har aldrig gillat en känd person så mycket som jag gillar dig, jag är seriöst kär. Jag hoppas verkligen att du har haft en perfekt dag och får en fin kväll. Det är du verkligen värd. Jag vet att du inte ser detta nu, men jag är nog inte den enda tjejen som skriver såhär, så denna texten finns säkert hos dig iallafall. Idag blir du myndig och du har hela livet framför dig, jag älskar dig Justin Drew Bieber, och kommer alltid att göra. Haters ni är bara onödiga, skaffa er ett liv istället för att klaga på en 18 åring som har allt. Älskar dig Justin. I´ll always be a belieber. Happy birthday ♥

528546099_large

Tumblr_luxdo0ncw81qhs8c0o1_r1_500_large







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se