18år imorgon

18 år imorgon! Grattis i förskott babe :)

* Sålde ut msg på 22 min
* känd över hela världen
* sålt miljontals skivor
* bröt foten, men fortsatte att sjunga
* han får vilken tjej han vill
* han har en underbar röst
* kan spela dom flesta instrumenten
* har udda stil och den är skit snygg
* han har flickvän och är inte gay
* har en egen film, bok och skivor
* gjort en världsturné
* han kan köpa nästan exakt vad han vill
* han har startat en egen fond för fattiga barn i africa
* han har förändrat människors liv
* och kan det mesta, till exempel lösa en kub på 2min...

Och han är bara 17år!? Okej 18 imorgon, men seriöst läs dessa pungterna långsamt och tänk efter. Han har ju hela livet framför sig och har redan allt detta! Hur kan man hata honom? Jag fattar inte det?
Till er killar som hatar honom:
- Ni kallar honom gay, men det som är det roliga är att era flickvänner vill ha honom mer än vad dom vill ha er.











Pluggar

Sitter hemma här och pluggar. Har just nu hjärnsläpp så därför passar jag på att blogga lite. Vi har engelska förhör och tyska förhör tills imorgon. Och snart sitter allt och då går jag ner och duschar.
Dagen idag har varit jättebra, har varit med Clara hela dagen och vi har haft skit kul och ni fattar inte hur mycket jag har saknat henne! As skönt att hpn är hemma igen och hoppas att ni gillade bilderna! Men nu måste jag "återgå" till plugget, så vi hörs sen! Kärlek från mig



Bildbomb ♥

Här kommer bilderna som jag och Clara har tagit under dagen. Hon är ju så självklart fin på alla, men jag ser ut som en gurka! Hope you like it :)

Claris

Sitter hemma hos Clara nu och inte hemma hos Moa! Hehe^^. Vi ska typ baka kladdkaka och sånt, tjocka som vi är!
Idag så hade vi hemkunskap, sovmorgon och två andra lektioner så dagen har faktiskt varit rätt så bra. Vi slutade typ runt 2 nånting också. Jag och Clara tänkte ta lite bilder med hennes systemkamera sen så det blir lite bilder också. Dålig update nu, men mera update senare, för vi ska plugga. Pusspuss på er alla :)



Bjuder

Bjuder på lite bilder, haha. Skit snygga...fast nää!! Har typ aldrig nåt att blogga om så det blir mer bloggning om en liten stund! Puss



♥ ÄNTLIGEN! ♥

JAAAA!! Imorgon kommer min ängel till skolan som har varit borta i 2 & en halv vecka i paradiset! Så sjukt avis på henne, vill också till Thailand! Har saknat dig så sjukt mycket Clara Afsenius, skönt att du kommer imorgon, älskar dig min lilla sötnos. Kärlek till dig ♥

Starbucks coffee

Tänkte dra in till stan och fika på starbucks snart. Eftersom det är Amerikas största cafékedja så måste man faktiskt åka in till stan när det faktiskt finns i göteborg. Ganska coolt faktiskt, haha. Nån som har lust att dra dit nån dag?
Ska dit med Moa nån dag iallafall eller kanske Paulina.
Allt ser så jävla gott ut, så ja, dit måste man bara!

Hehe^^

Haha ursäkta för bildbomben igår, men jag var som sagt tvungen!
Idag har det varit en lika tråkig skoldag som vanligt! Det enda som var kul va att vi hade gympa, men annars var det tråkigt idag. Imorgon så har jag inga speciella planer.
Haha jag måste bara säga, jag köpte en USA-bikini till Moa och jag gav henne den idag istället, jaja shit the same! Hon blev iallafall skit glad och det va ju braaa!! Men det känns som om Att fetta börjar bli riktigt långtråkigt, så jag säger hejdå nu så får ni mer update senare! "ha det gott, igelkott!"
Och eftersom jag bloggar ifrån telefonen nu så blir det inga bilder, sorry dudes!

Hiss & Diss

Hiss!
1. Älskar det temat med USA flaggan. Tycker att det va jättebra att Gina fick in det mesta, skit snyggt verkligen!

2. Sen USA-bikinin. Har den själv och tycker att den är skit snygg verkligen! Längtar tills man får ha på sig den i sommar!
1.                                                    HISS!


2.



DISS!
1.
Dissen är när folk klär sina chihuaor i klänningar och med skor och sånt skit. Tycker det är så idiotiskt, fast det kan ju vara sött, men seriöst det är djur, ingen leksaker! Och sen när man trycker ner dom i sina handväskor, det finns väskor som är gjorda för att ha dom i, men inte i sin gucciväska till exempel. Men själv har jag på mina hundar kläder, men det är på vintern. Jaja skit samma! Tycker bara inte om folk som sätter på sina chihuaor klänningar osv.












Jag är tvungen!!

BILDBOMB!!
Before I die 2!




Before I die


OMFG!!!!!!!!!

Taggar taggar taggar taggar taggar & taggar! och lite till. Okej, på torsdag så fyller min älskling 18 år och jag tror att ni fattar vem jag menar? Ja, världens mest begåvade kille som har sina fötter på denna jord. En fallen ängel seriöst! Jag är kär då som ni kanske har märkt och kommer alltid att vara. Bäst i världen är han! Kan inte fatta att han snart är 18, varför går åren så fort!?
Älskar dig Justin Drew Bieber!







Bildbomb kommer på torsdag!!!! 
& då berättar jag hur jag och paulina ska fira hans födelsedag...<3

Happy Birthday Honey!

-Ja mo hon leva, ja mo hon leva, ja mo hon leva ut till hundrade år.
Ja vissta ska hon leva, jag visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut till hundrade år!
Ett fyrfallet leva för Moa, hon lever: Hurra hurra hurra hurra!!
Grattis Moiiiseenn! Älskar dig min fjårrtiizz.
Ska sova hos Moa idag och hon får min present imorgon för det blev en massa strul typ, bryr er om ni vill. Annars så ska vi typ äta och så snart, så mysigt! Mer update senare och då, då är jag taggad!!!.....
Puss på er :)




iPhone bloggning!

Shuu bree, hoppas alla har haft en bra dag i skolan för fet har iallafall jag! Dagen började som vanligt och en massa lektioner och så. Och så hade vi hemkunskap och det var skit kul för jonte va as rolig och så. Sen, sen asså! Shit va kul det var! Moa älsklingen fyller ju år idag och först så sjöng vi för henne i bamba och sen så kom det roligaste..vi äggade henne!! Hon var full av ägg i hela håret och över hela jackan, så jäkla roligt va det!
Så grattis till dig Moa och äntligen kan jag kalla dig fjortis resten av året, och hoppas du får en fin och bra dag eller ja den bästa dagen någonsin! Och vi ska ha det bäst idag! Älskar dig bästis så otroligt mycket, ingenting går upp emot dig! Du är helt underbar! Den bästa människan man kan känna! Älskar dig över allt annat ska du veta!
Och hoppas alla ni andra får en bra dag mesans jag firar moas födelsedag! Kärlek ifrån mig till er alla och mest till dig Moa! Puss

TRÄNING!! ♥

Nu ska jag gå ut och ta en springtur! Så jäkla skönt, det är ju perfekt väder ute också! LML!
Vet inte hur långt det blir, men det blir nog en bra bit tror jag. Det behövs verkligen om jag ska komma i form till sommaren och efter allt vi proppa i oss igår så behöver jag verkligen träning!
Så jag drar ut nu, så ni får ha det så bra, more update later dudes! Puss&kräm :)






Mys

Sitter här med Elsa, Moa och Paulina och gottar oss med en stor godisskål, chips och läsk. Vi åt hamburgare precis också, så jäkla nyttiga är vi! Men nu bloggar jag genom telefonen så det blir inte ett lika roligt inlägg den här gången! Men ni får ha en bra lördagskväll så uppdaterar jag mer senare!
Kärlek

Drar...

Så nu hämtar pappas handbollstränare oss och han kommer vilken sekund som helst och därför kan jag tyvärr inte skriva ett riktigt inlägg. Men vi drar hem till Moa nu och sen kommer Paulina och så drar vi hem till mig sen igen.
Men ni får ha en fortsatt bra morgon så blir det mer update senare! Kramkram♥

Fetto och så

Fett,fett och ännu mera fett. Eftersom Paulina, Caroline och Moa kommer till mig imon, eller ja, jag är med Moa nu hemma hos mig, men Paulina och Caroline kommer och vi har köpt:

* 1 kg godis
* En påse chips
* En burk chips
* Igridienser till hamburgare
* Pommes friets
* mumsmums
* Typ 5 L läsk

Så tagga mysig tjejkväll imon!
 Moa sover här och imorgon så ska vi upp tidigt för pappa ska spela handbollsmatch i Karlstad så hans tränare kommer och hämtar oss 09:30 och sen så släpper han av oss hemma hos Moa. Sen runt två tiden så möter vi upp Pajjas och sen så går vi hem till mig...2,5km, JIPPI! Och sen runt sex halv sju så kommer Caroline och då sätter vi igång och lagar mat, eftersom vi är sveriges mästerkockar!
Och det är faktiskt ganska gött att vara ensama hela kvällen till typ 2 på natten...Och då blir det ju såklart tjejsnack osv osv. Men nu ska jag vara lite social mot Moisen så jag säger tack och hej leverpastej! Puss
( Mer update senare! )


Bloggens snyggingar



Det blev ni! Fanns jätte många fler som var snygga, menmen.. :)
Snyggaste tjejen blev: Paulina Leskovar!
Snyggaste killen blev: Alexander Enberg!

Så jävla rätt!

Haha, fastnade vid den här bilden med en gång! Så rätt är den, eller hur? Min humor haha ;)
Facebook har ju fan blivit som en mamma/pappa/flickvän/pojkvän....



Skype med..

Skypar med världens bästa!



Sitter med Moa och skypar med Lova. Vi har pratat i typ en timme nu, och snart ska vi äta. 
Har typ inget att skriva, men ha det så bra sålänge! Puss&kram skumbanan!! :)

True


Skype

Sitter här med en tråkmons som heter Kamphol. Nej, men han är faktiskt rolig...Min lilla bror.
Annars så ligger jag hemma hos Moa och väntar på att min pappa ska komma och hämta oss, för vi ska typ köpa godis och hyra film och sånt mysigt. Men jag bloggar mer sen, för jag har en gaphals här i bakgrunden, asså Kamphol. Så mer av mig sen, puss!

Redovisning

Sitter här med Ilona och vi ska snart ut ur grupprummet och redovisa om en 14-årig flicka som typ har blivit misshandlad av sin pappa och sin styvmamma. Men orkar inte berätta mer om det nu, men detta blir inget riktigt inlägg och så ska vi redovisa nu, så mer av mig sen! Puss på er :)

Är det finaste någon kan få









Du finns, du är. När du står med mig här, gör det inte en massa extra besvär.
Utan var du ee, och så ska du få se, du är värd allt som livet kan ge.
Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå, att en vän som är så, är det finaste någon kan få.
Alla har något bra, nåt som andra vill ha, även om det inte känns så var dag. Det är upp till dig och även till mig åhh se till att alt ordnar sig.
Varje liten sak som du gör, varje lite ord som jag hör, får mig att förstå att en vän som är så är det finaste någon kan få.
Sprid glädje och du, får dubbelt upp, älska och du förstå!!
Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå att en vän som är så är det finaste någon kan få, är det finaste någon kan få!


Shuu bree

Så, nu har jag städat osv. Nu ska jag bara läsa typ tre sidor om massmedia som vi har tills imorgon. Och imorgon så har jag och Ilona en redovisning inför klassen som vi har varje vecka. Eller inte bara vi utan hela klassen. Det heter veckans nyhet så vi ska redovisa om nån nyhet som har hänt den här veckan och det blir väl troligtvis om vår nya prinsessa. Hatar att redovisa, det värsta jag vet...Men har man världens goaste klass så är det inte så stor fara.
Imorgon så sover Moa hos mig istället för det blev en massa strul och skit, så det blev så istället. Men det är nog läge att börja plugga lite nu, hehe. Så mer av mig imorgon bitti! Sov så gott babes! Puss












.

Kom precis hem från Moa nu och ni tror säkert att jag inte har nåt liv och att det första jag gör är att sätta mig vid datan när jag kommer hem, men så är det inte kan jag säga. Innan jag sätter mig här så tittar jag lite på tv och gosar med voffsingarna osv.
Hoppas att ni blev nöjda med svaren ifrån frågestunden, ni får ju såklart tycka vad ni vill, men jag skriver bara så som jag känner för själv. Sen det där med att jag valde 10 snygga tjejer, asså jag tog bara några av dom och ni som inte kom med, ni vet att jag tycker att ni är söta!
Anyways så skulle jag egentligen åkt hem till Lisa imon, men hennes pappa var sjuk så det blev inget. Så därför så sover jag hos Moa och vi ska ha typ en liten spa-kväll hemme hos henne, mer om det imorgon. Sen på lördag så drar vi till Göteborg och träffar lite kompisar och sen så sover Moa hos mig på kvällen, lite mer om det imon och på lördag. På söndag så vet jag inte än, men jag ska nog troligvis träffa nån, men det får ni reda på då!
Ska laga lite pytt i panna till mina boys nu, mer update snart. Puss&kram skumbanan!


Svaren!!

Hejsan readers! Tänkte svara på frågestunden och dessvärre kan jag inte göra det genom ett videoinlägg för allt blev kaos! Så ni får nöja er med detta, mer av mig sen..Puss!

Är kungsbacka bättre än göteborg?
- Asså det beror på. Göteborg föddes jag ju i, men kungsbacka är också jättebra och min stad eller vad man ska säga. Så dom är lika bra, fast på olika sätt.

Vem är den snyggaste killen som du känner?
- Oj jag vet faktiskt inte, vet många snygga killar, så det kan jag inte svara på!

Är du kär eller gillar du nån just nu?
- Det är lite komplicerat, men jag vet inte riktigt.

Top tio lista på dom snyggaste tjejerna du vet (kompis sätt)
-
1. Moa kvist
2. Paulina Leskovar
3. Carolina Sandström
4. Evelina Lindh
5. Clara Afsenius
6. Ilona Haraldsson
7. Lova Kronlid
8. Caroline Johansson
9. Elsa Johansson
10. Fanny Garanger
Och jag tycker många många många fler är jätte söta och snygga osv. Men nu tog jag bara några av dom, skulle typ kunna ta 100st till, men åhh!


Topp 5 lista på dina bästavänner
-
1. Moa Kvist
2. Carolina Sandström
3. Kamphol
4. Lisa Kalméus
5. Amanda Wahlgren


Berätta om din pinsamaste händelse
-
Jag är nog den tjejen som har gjort flest pinsama saker. Men okej en utav händelserna är typ: Jag och Moa cyklade ifrån Kungsmässan och vi va as flumiga och jag körde, sen så mötte vi en tant och jag SKRIKER "hej!" till henne och hon svarar "KÖR INTE PÅ MIG!!" Och Moa sitter där bak och gapflabbar och jag styr emot henne och sen så ramlar hon rätt ner i diket och vi kör så jäkla fort så det går inte att bromsa, och vi kör ner för en backe och sen så ramlade vi. Och när vi hade ramlat av, så pissar både jag och Moa på oss, sen så fick vi cykla där ifrån så att tanten inte skulle skälla ut oss...Så ja, det va jävligt roligt kan man säga!!

Välj mellan detta:
Smal/kurvig? -
Ja, jag tycker inte det är snyggt att vara jätte smal, men det är inte snyggt att ha as mycket fett som hänger på magen heller, men typ mitt imellan där typ. Så kurvig.
Lång/kort? - Mellan...
Blond/brunett? -Blond lätt! Tycker det inte är fult med brunt, men på mig så passar ljust bäst, men jag tycker ljust hår är finast.
Fattig och snygg/ ful och rik?- Fattig och snygg
Jätte känd/rik och inte känd?- Jätte känd

Skriv dom 10 snyggaste killarna
- 1. Alexander Enberg
2. Kalle Eriksson
3. Leo Börbrink
4. Benjamin
5. Nicke Sahlberg
6. John Kinia
7. Emil Borgström
8. Anders Hylander
9. Oskar Falk
10. Simon Ask


Vem är din bästakompis från 1-5?
- Jag fattar inte frågan, men om man tänker på mitt sätt så är det Moa Kvist och från skala 1-5 så är hon 5.

Vem är snyggast från göteborg?
- Kille: Benjamin
Tjej: Caroline Sandström


Saknar du Benjamin?
- Jag kan säga såhär, mitt liv har gått vidare. Men ja, jag saknar väl honom nån gång ibland, men jag gillar honom inte längre på det sättet.

Vem saknar du mest ifrån göteborg?
-
Ja, en bra fråga! Jag saknar alla.

Vem är den snyggaste killen du känner?
- Hahaha vilken fråga! Men jag får la ta samma då, så Alexander Enberg typ.

Vem av dina kompisar kan du verkligen lite på, du får välja mellan tjej/kille
- Moa helt klart och sen Caroline. Det är mina bästavänner och dom litar jag på till 110%!

Älskar din blogg Josefine, jag är gay!
- Okej, tack vad gulligt av dig! :)

Är du oskuld?
- Det tar jag INTE genom bloggen, det är min sak och inget ni har nytta av att veta.

Vem saknar du mest ifrån göteborg?
- Samma sak igen...Jag saknar alla och ingen speciell.

Om du fick träffa Justin Bieber i en minut, men var tvungen att dumpa din allra bästavän...Hade du gjort det då?
-
Asså jag  älskar ju honom och jag ser upp till honom jätte mycket, men jag skulle inte förlora min allra bästavän för en minut. Så nej det hade jag inte, men visst jag hade blivit jävligt glad över att få träffa honom, men efter 60 sekunder så skulle jag inte vara lika glad över att veta att jag inte har min bästavän kvar.

Götet/kungsbacka?
- Kungsbacka

Vad tycker du är det taskigaste man kan göra mot sin bästavän?
- Säga en sak och sen menar en annan. Ljuga och säga taskiga saker och snacka skit.

Du bor nånstans vid Kinna va?
-
Nej det gör jag inte.

Älskar dig!!
- Gulligt, vet inte vem det är..Men hihi tack! :)


FRÅGESTUND!

Tänkte ha en till frågestund, eftersom dom flesta har det nu. Ska fösöka svara på allt och jag svarar genom ett videoinlägg. Så fråga vad ni vill, men jag kanske inte svarar på något personligt....

Trött osv...

Jag orkar inte, sriöst jag orkar ingenting är så jäkla trött. Jaja, ligger med Moa i hennes soffa och hon tittar på big brother ( repris från igår ) och jag bloggar. Älskar att vara hemma hos henne, haha jag bor typ här, har tom en egen liten säng..Hahaha. Är här iaf minst 5-6 gånger i veckan. Älskar hennes familj, alla är så snälla och goa osv osv. Så ja, jag har det bra här och imorgon har vi sovmorgon, sååååå göttt!!
Men ska äta nu, bäst att passa på nu när det är fettisdagen, nej men hennes mamma har lagat mat! Mer update sen, puss&kram skumbanan!

Fettisdagen!!

Ni har väl inte glömt att det är fettisdagen idag va? Klart att inte jag har, haha nej, men jag ska "fira" den med Moa. Älskar henne, fast det vet ni redan...Men ändå! Hoppas ni har haft en bra dag än sålänge!

Börja om..

Tänkte att jag skulle börja om. Börja om mitt liv på nytt, få en ny start på allt. Skolan, träningen, allt! Orkar inte med mitt liv jag har nu, bara jobbigt. Ska iaf fortsätta att skriva samma saker på bloggen som jag har gjort hit tills. Ni kanske inte bryr er, men ni får bry er om ni vill. Men tänkte iaf bara lägga in det inlägget för att ni skulle få veta. Vill bara ha en ny start, med allt. Vänner, asså allting. Har haft det så jäkla jobbigt, med att mina närmsta har dött ( farmor&farfar ) m.m. Jag har det inte jobbigt på det sättet, men ni fattar vad jag menar? 
Jag vill bara ha en ny start.



Hemma ifrån eve


Kom typ precis hem från Evelina och eftersom vi inte har nåt liv så skypar vi med varandra nu och har det ja vad ska man säga....jätte kul! Fast nä, eller jo.
Vi tjockade oss som vanligt, men sen drog vi ut i stallet och fixade med hästarna och gick lite turer med dom. Sen så åkte vi hem till hennes pappa och åt och sånt, sen åkte jag hem. Så nu sitter jag ochh skypar med henne och snart ska jag ta en dusch och sen blir det "karatefylla" klockan 22.00 & sen sova! Älskar att sova på morgonen, men har jätte svårt att gå och sova på kvällarna, men shit the same. Ska skypa lite mer med henne nu den lille tjatiga saken och vara lite social mot henne iaf. Ha det så bra sålänge, puss!

Converse

Älskar skorna. Dom bästa skorna som har uppfunnits! Älskar dom verkligen. Hur jäkla bekväma och snygga som helst, dom passar seriöst till allt. Fast det bror ju också på vilken färg man har...Jag menar hur snyggt är det med gula converse till en bröllopsklänning?
Älskar skorna, typ dom

Dagens...

Dagens humör: Glad, trött & ont i magen.

Dagens outfit:
Sveatröja, svart linne, tights med hjärtan och bruna boots.

Dagens frisyr: Hästsvans.

Dagens sak:
Datan och telefonen.

Dagens smink:
Inget.

Dagens låt:
Down to Earth, Justin Bieber.

Dagens roliga:
Åka hem och vara med Evelina.

Dagens tråkiga:
Att lovet är slut och skolan började idag.

Dagens tjocka sak: Godis.

Dagens nyttiga sak: Sallad och träningen

Svenska

Sitter utanför klassrumet och väntar på att bli insläppt på svenskan.
Idag drar jag ju hem till Evelina och jag fick reda på en rolig sak idag. Evelina har köpt godis för 150kr, och ja vi ska la tjocka oss som vanligt. Ska in på lektionen nu, så vi hörs sen. Puss!!

skolan

Drar till skolan nu, hinner därför inte att skriva ett helt inlägg! Mer uppdatering sen, puss!

Sleep well

Sov gott alla underbara männsikor! Och fan också, det är skola imorgon...helvete!! Jaja shit the same, vad ska man göra? Kul att träffa alla fina vänner man har iaf, nåt possetivt man kan se fram emot imorgon. Imon drar jag hem till Evelina som ni redan vet och sen efter det vet jag inte en, men nu vet jag en sak. Att min varma goa säng väntar på mig, så godnatt och sov gott! Puss

Myyyss

Sitter i soffan forever alone. Nej men Daniel står nere i duschen och jag sitter och tittar på time out, och det är så jävla roligt när man är trött. Sen blir det nog big brother och Wallander, sen ska jag sova! Har somnat halv tre två dagar i rad så ja jag är ganska trött! Så jag säger tack o hej för mig, så hörs vi kanske mer sen! Puss

Bästavän

Ni anar inte hur mycket jag älskar min bästavän va? Hoppas att ni vet vem det är? Världens bästa iaf!
- Moa Kvist ♥


















Evelina Lindh

Vet inte hur jag ska förklara om henne. Helt underbar och allt. Och det jag älskar med henne fast ändå hatar, nej men hon kan allt, ALLT!? Men hon är som hon är och hon ska inte ändra på sig, hon är bäst ändå. Älskar henne otroligt mycke och hoppas hon ser detta, var bara tvungen att skriva det.

Imorgon ska jag hem till henne, har inte varit med henne på hela lovet så saknaden är stoooorrr! Vi ska antagligen hem till hennes mamma och hon ska rida, och det ska inte jag! kommer fan aldrig sätta mig på en häst mer, haha jo okej det kommer jag men inte på ett bra tag. Vi ska iaf ha det jätte mysigt som vanligt och det skulle inte förvåna mig om vi sitter i soffan eller hemma hos hennes mormor och tjockar oss, eftersom det är typ det enda vi gör. Haha, ha det bra så länge, pöss!

Lite bilder på goooosaker!



 

 

 

 

 

 

 

 

Den sötaste:



Ja, om ni undrar varför jag la ut en massa bilder på typ godis osv, så är det bara för att bilderna såg så jävla goa ut och att jag och Eve alltid äter onyttig! Fast vi tränar bort det sen...!


Åhh herre!!!

Glömde att säga. Hur kunde jag? Kolla här det började med att jag satt på bussen och:
Moa ringer, jag svarar:
- Hej babe
- Hej asså josse, du vet ju att jag fick en resa i julklapp? Och att jag skulle åka till paris eller att jag fick välja mellan typ London, Paris och nåt mer?
- Ja?
- Ja, och min faster bah: ja men om du inte vill åka till Paris så kan vi ju åka till London, men kan inte josse föja med då? Så josse, vill du följa med till London i vår?
- Skojar du?!
- Nej, jag är seriös!!
- JAAAAA!!!

Så nu ska pappa bara prata med hennes faster om att jag ska få följa med. Lycklig tjej or what!!!?
Om jag får följa med, seriöst fyfan vad jag och Moa kommer ha kul!! Fyy vilken dröm, inte bara för att jag får åka dit, utan tänk er själva att få åka dit med eran bästavän? Fjärilar i magen!




 

 

 

 

 

   



Götet

Kom precis hem. Har haft en rätt så bra dag. Va med Victoria och vi träffade lite kompisar, sen så åkte vi hem till henne och tittade på tv. Så dagen började bra iaf. Ikväll så ska jag se på Big brother, vilka mer ska se det? Annars har jag inte gjort nåt speciellt idag.
Imorgon börjar ju helvetes skolan så då blir det plugg. Måste plugga matte osv. Vi hade matteprov och jag fick ett fel, fast det va på första delen och vi har inte fått reda på hur det har gått på den andra. Hur som helst så säger jag det igen: Jag vill ha sommar. Och ett bra tecken på det är ju att snön håller på att smälta bort och att det är +grader ute. Men ska ta en dusch nu, uppdaterar mer sen. Puss&kram

Blandat

Cam bilder, black & white







iPhone bilder, både färg och svart-vit





  -





 



Imorgon

Drar till Gööötteettt imon igen. Älskar min stad, haha nej men jag älskar Göteborg. Tänkte att jag och Victoria skulle ta en fika eller nåt mysigt. Glömde min medicin hemma hos Victoria idag också, toppen!! Va inne i Göteborg idag också, men sen drog vi hem till mig. Sen, sen åt jag och Victoria mc donald´s (kbry?) och jag skriver det för jag har inte ätit det på fleeeeeeerrraa månader, jätte gott va det!! Men jag har typ aldrig nåt att skriva om så jag slutar här. Sov sött! Kärlekkärlek


Jeffrey Campbell


Asså är dom så snygga som folk säger?
- både ja och nej, eller?

 

 

 

 

 

 

 







Melodifestivalen

Asså seriöst vafan håller sverige med? Jaja Molly va iaf bra, men den sista seriöst? Nu sitter jag, Victoria och pappa och nördar data och typ lyssnar på musik, och såklart lyssnar vi på världens bästa...Justin Bieber!! Men har inte så mycke mer och skriva nu men ni får ha en bra kväll. För vi ska ha det bäst! Puss






Josefine tipsar

Om man har rätt så mycket finnar eller så i ansiktet så ska man inte använda fondition eller puder. Ju mer du använder det desstu värre hy får du, så vill du få en fin och ren hy så ska du låta din hud vara och använda sånt medel mot finnar nån gång ibland. Det är ju vad jag tycker. Sen när det gäller håret och schampoo, så tycker jag att man ska använda Loréal paris elvive. Den röda flaskan och balsamet är också jättebra! Och för er som vill ha den fina kroppen till somaren och klagar på att ni är tjocka, gå ut och spring varje dag i typ en halv timme och inte ät onyttiga saker. Sen vilken mascara man ska använda eller den som jag använder och tycker är bra är en ifrån isadora, det kommer bild så ser ni hur den ser ut. Men annars kan man köra på sitt eget utseénde och inte ha nåt smink alls. Puss!

  
 

 









2012

Ni undrar säkert varför jag skrev en sån rubrik. Det är bara för att jag vill verkligen att detta året ska bli det mest perfekta, för tänk, tänk om jorden går under den 21:a december? Då är det kört! Men jaja, nu sitter jag och skypar och så med lite gott folk och typ chillar, ska inte göra nåt speciellt imorgon och det har jag inte idag heller. Eller jag drog in till Göteborg och träffade lite kompisar, så ja jag har haft en bra dag idag, hoppas ni också har fått en bra dag! Men nu ska jag fortsätta skypa sen blir det lite sömn, sov så sött! Puss&kram ♥









Ge mig sommar!



Snälla kan det bara bli varmt och sommar nu?! Känslan när:
* Man dyker ner i vattnet
* Ligger i bikini och får solrand
* Att ha solglasögonen på sig
* Den varma
vinden som blåser i håret
* Frukterna som man sitter och äter på stranden
* Glassen i munnen
* Skrattet med dina vänner när du hoppar från höga saker
* Bli brun och ligga och sola
* Allt!



Godnatt folket

Orkar inte skriva ett långt inlägg nu, är så jävla trött. Idag har åkte jag iaf hem till Moa en stund och åt och sånt mysigt. Kan verkligen prata om allt med henne, hon är verkligen som en syster.
Annars har jag typ bara kollat på tv hela dagen och tjockah mig med min bror och ätit gosaker! Men ska dra mig till min säng nu så ni får sova så gott och drömma sött! Kärlek kärlek

Ni gör mig hel

Tack att ni finns! Ni betyder oerhört mycket och jag är så jävla glad att jag flyttade till kungsbacka och träffade er! Ni är underbara!



Juicy Couture


Vanessa Hudgens









 

 


Dååållig

Börjar känna mig lite bättre nu, fast jag har ju så mycket mediciner i mig så det är ju inte så konstigt. Har haft en "sådär" dag idag. Jaja jag har inte så mycket att skriva om nu, ganska dålig update, men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi sen! Puss ♥

Alla hjärtans dag

Hoppas ni får en riktigt fin dag. Dagen har börjat sådär, mår fortfarande inte så bra, men annars är den väl bra. Sitter här i soffan med storebror och lyssnar på lite fjortisdunk och så, hahaha! Men jag ska iaf inte göra något speciellt idag, men ja ni får ha det så bra så länge! Hejsvejs! Kärlek till er som läser och alla mina fina vänner!

Hello dudes

Hejhej Josefine in the house eller vad ska man säga? Nej jag skoja! Just nu så ligger jag i soffan och bloggar genom telefonen och jag orkar seriöst inte vara sjuk mer! Imorgon så SKULLE jag och Moa åka in till Göteborg och gå på "fest" hos kamphol, men nej det blir inget med det! Fan vad jag älskar sportlov, fast nä! Har typ inget att skriva om så jag säger hejdå så länge så hörs vi mer sen, puss!

<3

Det man inte vill minnas, har inte hänt

Vackra ord är inte alltid sanna, sanna ord är inte alltid vackra
Lev dagen som om det vore den sista
Don't cry, just say fuck you and smile
Bli älskad för den du är, inte den som alla vill att du ska vara
En bra vän vet allt om dina upplevelser, men en bästa vän har levt dom med dig
Kärlek är inte alltid lätt, även om man tror och vill att den ska vara det

IPhone bloggning!

Hej readers! Hoppas ni har haft en bra dag såhär dags, för det har inte jag. Igår så somnade jag mitt på golvet, för att jag inte kunde stå eller gå upp till sängen! Idag så mår jag lite, lite bättre men fortfarande dåligt. Så hoppas jag mår något bättre imorgon på alla hjärtans dag. Så just nu ligger jag i sängen och jag kom precis in, för jag var ute med hundarna en liten sväng, kände att jag behövde komma ut lite. Men aa, nu ska jag sova, så ni får ha det så bra så länge så uppdaterar jag mer sen! Puss
(btw, är någon social på sms så hör gärna av er!)

Sjukhuset

Har varit på sjukhuset precis och jag fick en massa mediciner. Har halsflus, feber osv. Mår piss, så jag orkar faktiskt inte skriva så mycket idag. Och jag ska titta på scream 4 och sova lite. Men ni får har de så bra! Puss!

INGEN BILD IDAG!


R.I.P

R.I.P Whitney Houston






Fml Fml!!

Åhhh jag hatar mitt liv just nu. Orkar inte vara sjuk mer nu, när man kan göra vad man vill. Ligger i soffan och har 39,8 i feber. Seriöst hur kul är det? Inte kul alls. Men hoppas jag blir frisk snart. Om jag blir frisk tills på tisdag så ska jag och Moa dra in till Göteborg och gå på typ en liten fest hos Kamphol. Jaja, de kommer lite bilder nu, ni kanske har sett vissa, men ni får nöja er med dom. Ska sova en stund nu, och jag ville bara säga att jag har världens bästa vän. Moa, hon skrev på sms att hon ville komma hit, för att jag inte mår bra, hur gulligt är inte det? Världens bästa människa! Men ni får ha de så bra, medans jag gosar ner mig i soffan med filtar! Puss




Sjuk

Asså jag orkar inte med detta nu. Fan nu fick vi lov och allt precis och de börjar med att jag är sjuk. Har 39 graders feber och ont i hela kroppen. Orkar inte uppdatera mer idag, men kanske imorgon. Ni får ha de så bra, medans min mat blir Ipren. Puss


True!


Älskling

Blev så jävla glad när jag fick den, så ett stort tack till Amanda! Fick den i julklapp och jag älskar den. Tror nog att typ halva sverige kommer att ha den, men jaja skit samma. Älskar den, så nu behöver man bara lite sol och värme, så tagga sommaren 2012!
(Tryck på bilden för att komma till hennes blogg)

Fest!

Så nu väntar jag och Moa på att Carro ska komma. Hon ska komma runt 17:20 eller nåt sånt och sen käkar vi och sen börjar vi nog göra oss i ordning. Så ja, vi ska ha de huuuurrr roligt som helst ikväll! Hoppas vi får se många som vi känner också! Puss


Den perfekta tjejen!




Om du vill hitta tjejen med:
Perfect midja
Finaste håret
De perfekta brösten
Den perfekta rumpan
Dom snyggaste benen
Finaste ansiktet
Perfekta ansiktsformen
De finaste armarna
De perfekta ögonen.
Och inte gillar henne för den hon är, gå och köp dig en barbiedocka då!!

Jag saknar er

Farmor och farafar! Ni vet inte hur mycket ni betyder för mig. Känner att saknaden är riktigt jäkla stor nu och det var en sån fruktansvärd känsla att se er lämna världen. Att få se er ha ont, kämpa och lämna. Hoppas att ni har det bra uppe i himlen. Jag kommer att tänka på er varje dag tills det är min tur att lämna världen. Ni var dom som betydde mest i mitt liv och ställde alltid upp, dag som natt. Nu, när man vill ringa, så finns det ingen som kan  svara längre. Varje gång jag åker förbi ditt hus farafar, så dyker alla fina minnen upp vi haft tillsammans. Och när jag åker förbi din lägenhet farmor, som jag gör rätt ofta, så får jag en klump i magen varje gång, för att saknaden är enorm. Jag älskar er så otroligt mycket, hoppas ni har det bra nu! Jag kommer om några år, kärlek till er! Jag kommer alltid att vara erat lilla "hjärta". Puss



IPhone bloggning!

Sitter i köket och har ingen dator för min bror har den, så jag får nöja mig med telefonen. Är inte så jätte van vid att blogga genom telefonen men det får la gå för den här gången. Idag har jag och
Moa inte gjort nåt speciellt, vi har typ suttit vid datan och pluggat lite matte o så. Imorgon så kommer min lilla Caroline ner ifrån Göteborg och vi ska på fest vid halv åtta till typ elva och det ligger bredvid kungsmässan o det heter "elektronen" och vi kommer att ha as skoj förhoppningsvis! Vilka ska mer dit? Hoppas de kommer många, men det gör de säkert. Nu ska jag äta ananas haha, så jag måste sluta nu, men jag kanske bloggar mer sen! Pusssss

Världens godaste

Världens goaste parfym genom tiderna! Tack, att man kan beställa den! ♥



Världens bästa kille, härligt att man kan träffa honom!



True stories!









JAA TACK!!






One direction

Asså jag stör mig så in i h*****e! Vissa kallar Justin Bieber bög och älskar one direction, jag fattar inte hur det gå ihop. Asså ni som gillar det bandet och kallar Justin Bieber bög, seriöst. För det första så dansar, sjunger Justin själv på sceénen och allt. Plus att han har flickvän och det står om honom och Selena typ 24/7, men när står det om någon i one directions flickvänner? Nej precis typ aldrig, eller har jag fel? Varför inte kalla dom bögar när dom är flera killar och sjunger och dansar o så? Visst dom är la söta och så, men har man gillat Justin och sen slutar gillar honom och sen kallar honom bög, och gillar one direction, det blir ju bara fel. Jag har inget emot dom så, utan jag har nåt emot er som kallar Justin bög och älskar one direction. Min åsikt, sen vet jag inte vad ni tycker. Jaja, nu kanske ni tror att jag gör detta bara för att jag är värsta "Bieber fanset" och de är jag, men jag hade sagt detta även om det typ hade varit en annan kille som var lika känd som Justin. Ni får tycka att Justin är bög, men då är la one direction de lika mycket? Detta låter jävligt töntigt jag vet, men de är ju bara sanningen om vad jag tycker. 


Nu är jag iaf hemma hos Moa och tittar på nåt Amerikanskt program, vet inte va det heter. Men vi ska snart äta och så och vi ska ut med hunden nu, så jag måste sluta. Så vi hörs sen, puss!




Detta tänker jag på nu...



Jag vill bara att de ska bli sommar nu och att alla som är sjuka ska bli friska och framför allt att åka till New York.
Jag önskar att jag kunde få allt de jag verkligen vill ha och de jag vill göra.
Jag kommer att följa min dröm till den blir sann och det är att flytta till New York och den drömmen kommer jag aldrig ge upp tills jag står där med mina egna fötter.
Min riktigt största dröm är att träffa Justin Drew Bieber.
Världens svåraste fråga är att när ni frågar vad jag helst hade velat: Vara Justins bästavän eller flickvän? Jag kan inte svara på det.
Jag vill helst ha drömkroppen till sommaren.
Just nu vill jag bara hoppa på ett flyg och åka nånstans i America eller utomlans och bli brun.
Jag är kär i Justin Bieber. ♥

Facebook

Facebook är en drog. Seriöst av 24h så är jag inne där minnst 6 timmar. Vafan skapade dom den sidan för, det gör ju bara så att man inte har nåt liv. Aja skit samma, var bara tvungen att säga det! Just nu så sitter jag i skolan med lite tjejer och väntar på att bli insläppta på lektion (kbry?), eller ja den börjar nu så vi hörs sen! Puss



INGEN BILD NU :(

Ingen rubrik

HEEJJJ!
Har seriöst inget att skriva om, så ni får nöja er med detta. Inte direkt de intressantaste i världen men skit samma.

Idag har jag på mig:
*En svart stickad tröja
* Ett par jeans med hål i.
* Min hår frisyr är en bulle.
* Bruna boots.
* Lite, lite puder. inget annat.

Mitt humör?
* TRÖTT!

Vad ska jag göra idag?
* Vara med Moa, Vi kanske drar hem till mig och åker skridskor på havet utanför oss, eller så drar vi hem till henne efter skolan och sover.

Vad gör jag just nu?
* Nu har jag språk (tyska)

Så, nu vet ni lite om min dag idag, uppdaterar mer sen, eftersom jag inte gillar att skriva på morgonen för de finns inget och skriva om typ. Ha de bra så länge, puss!

Drar mig till helvetes skolan










Helvetes kyla!

HEEJJJ!
Är så jäkla trött på kylan nu. Den har tom tagit död på 300 stycken. Nu får de räcka, nu får det bli sommar! Känner verkligen på mig att den här sommaren kommer att bli den bästa på länge. Jag vet att jag säger de typ varje år, men den här kommer att bli speciell. För det första så är det för att jag inte kände dom som bor i kungsbacka förra sommaren och det gör jag nu och så har jag ju alla underbara i Göteborg också. Så man kan säga att jag har fått dubbelt med vänner, så därför kommer denna sommaren att bli den bästa! Så ja, nu är man taggad. Sen så ska jag bila ner till Kroatien med familjen och Caroline ska följa med, så jäkla kul ska vi ha. Det kommer att bli en resa vi aldrig kommer att glömma förhoppningsvis! Sen så kanske, bara kanske ska jag följa med Amanda till New York eller nånstans i Amerika och gå på Ellen show och se JUSTIN BIEBER!! Så hoppas, hoppas, hoppas verkligen att de blir av! Men ja, jag måste sluta nu för sängen väntar så ni får sova så gott så uppdaterar jag imorgon! Puss!

GE MIG SOMMAR NUU!






















Inget är lätt, när det är svårt.





HEEJJJ!
Just nu så är jag hemma hos Moa och vi gör ingenting! Mår inte toppen direkt och vi hade matteprov idag och ja, det har inte varit en bra dag idag bara. Har haft världens deppigaste dag. Men jag och Clara pratade lite om saker och ting för det hände lite i mellan oss och vi har löst det nu, så de är la det som har varit roligt idag. Och sen nu när jag fick träffa Moa, för hon va inte skolan idag. Men snart är det loooovv! Längtar redan..Så här ser mina planer ut nu i alla fall.
1. Nu på fredag, så ska jag på fest på elektronen som ligger vid kungsmässan och  för er som inte vet vad elektronen är så är det en fritidsgård. Och så kommer en kompis ifrån Göteborg och sover hos mig, Caroline heter hon och hon ska också med på festen och vi ska gå dit med Moa och Ilona.
2. Lördagen dagen efter, så åker Caroline hem och då ska jag möta Paulina och jag tror att vi ska sova över hos henne men jag vet inte en.
3. Söndagen, träna och vara med Paulina en stund.
4. Måndagen, slappdag, typ film och så.
5. Tisdagen, då ska jag på fest igen på Kamphols resturang och då åker jag och Moa in till Göteborg och möter upp Frida och Victoria, sen så sover alla fyra över hemma hos Victoria eller Frida.
6. Onsdagen, där har jag eller vi inte planerat något en, men antagligen så åker vi la inte till Frölunda torg eller nåt och kollar i affärer.
7. Torsdagen, vara med kompisar.
8. Fredagen, kanske ska vara med Moa eller nån.
9. Lördagen, så kanske jag och pappa åker till gymmet eller simmar eller nåt.
10. Söndagen, vet inte, nån som har lust och göra nåt då kanske? Hör av er!

Men nu ska jag dampa lite med Moa, så ni får ha de så bra så länge, så uppdaterar jag mer sen! 
Puss!

Mina drömmar!



HEEJJJ!

Ska berätta om mina drömmar, och jag tror säkert att ni vet vad det är. Det första så är det ju såklart att få träffa Justin Bieber och sen flytta till New York eller ja, helst New York och sen vart som helst i Amerika. Sen så vill jag ha en jätte stor garderob som man kan gå in i med hyllor som de skor på och kläder som hänger överallt och bli modell. Sen så ha världens bästa pojkvän och såklart är de ju att ha drömkroppen. Och ha en bästa bästavän. Så ja, det är väl mina högsta drömmar och hoppas dom går i "uppfyllelse", så never say never. Men jag har lektion nu så jag måste sluta nu, så vi hörs sen! Puss!











Skola

HEEJJJ!
Detta får bli ett snabbt inlägg för jag ska åka om 2 minuter!  Men jag har skit ont i huvudet och ja, jag mår inte toppen. Sen så har vi matteprov också, ännu värre, hoppas de kommer gå bra för resten av er för för mig kommer de gå åt helvete. Men nu måste jag sluta, men de kommer bättre uppdateringar sen, puss!


Just the way you are.



HEEJJJ!
Idag har de varit en helt vanlig dag i skolan. Har inte mått så bra och de gör jag inte nu heller, så jag ska gå och sova nu. Först så följde jag med Evelina hem och va med henne en stund och vi åt årets första semla. Sen åkte jag hem till Ilona och där va Moa också, men hon mådde dåligt så hennes pappa hämtade henne. Och jag och Ilona tog lite bilder. Inte direkt dom snyggaste, eftersom de va jag som va på bilderna. Tänkte lägga upp dom nu och sen gå och sova. Så ni får sova så gott så hörs vi imorgon, Puss!

Black & White







Färg






Igår!

HEEJJJ!
Så, här har ni bilder på dom som jag va med igår! As goa alla tre! Kolla sen, skriver vad min dröm är då! Puss

EVELINA!



GUSTAV!



KALLE!


....

HEEJJJ!
Asså förlåt att jag inte skrev nåt idag eller igår men jag har varit med Evelina och jag har inte haft nån data. Men idag så drog jag och Eve in till stan runt 9 snåret och tog en frukost på espresso house och de va den godaste frukosten på länge. Vi skulle egentligen ätit på star bucks men de va så jäkla dyrt så vi tog espresso house istället. Igår så sprang vi ifrån hede till Anneberg, eftersom Evelina har skillda föräldrar så bor hennes pappa i hede och hennes mamma i Anneberg, så hon red och så när vi va hos hennes mamma, sen så åkte vi tillbaka till hennes pappa igen. Och då va vi med Kalle och Gustav och såg på film (bild på dom tre kommer i nästa inlägg). Vi såg Saw 2 och nån annan film, men jag kom inte ihåg va den hette, men roligt hade vi iaf! Men nu ska jag fixa mina kläder och sen ta en vaaaaarrmmm dusch, så ni får ha de så bra så länge så uppdaterar jag snart igen!
Puss!




Insperation :)










 




Bäst!

HEEJJJ!
Nu ska Moa sova över, GÖTT! Vi ska äta och mysa och så. Sen så har vi heeelllaaa friggeboden för oss själva!  Men haha nu kommer pappa och hämtar oss så jag måste sluta nu, gör bättre uppdatering sen.
Ha de bäst, puss!

Suprise!

HEEJJJ!
Nu är jag hemma hos Moa och vi har precis ätit lite godis och så. Men överraskningen är att jag och Moa tänkte starta en blogg tillsammans som vi båda kommer att skriva i. Vi har inte bestämt namn på den eller så en, men så fort vi är klara så länkar jag den. Men idag så har jag varit i skolan och de va inget speciellt. Förutom att de va en lärare som fick damp på oss och vi fick de på henne så de blev en liten konflikt där. Så vi löste det genom att jag och Evelina gick till Anna som då är i hemkunskapen och pratade med henne och hon bjöd oss på kärleksmums och så. Så de har inte varit nåt mer en de, men jag uppdaterar mer sen. Ha de så bra så länge! Puss


Skola.

HEEJJJ!
Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska ha SO. Det är så jäkla tråkigt. Idag ska jag gå hem till Moa och vi ska ha de jätte mysigt. Hon är hemma ifrån skolan idag för hon är sjuk så jag ska gå hem till henne. Men jag måste sluta nu men jag upptadetrar sen. Puss

Jippii!

HEEJJJ!
Åhh gud va roligt! Har besöks rekord och det är iaf över 100 :D hihi!! Men ska dra mig till sängs nu, börjar bli trött. Det är inte kul att åka av en häst i full galopp, så nu behöver mitt huvud vila. Men ni får sova så gott så uppdaterar jag mer imorgon! Puss!





Dit jag kom, där jag stannade.








HEEJJJ!
Så hoppas ni är på läshumör, för nu kommer min berättelse som då heter "Dit jag kom, där jag stannade". Hoppas ni tycker att den är bra! Puss



HIT JAG KOM, DÄR JAG STANNADE.
Jag ska berätta om min så kallade historia om när jag försvann. Det var den 12 juli om jag minns rätt. Ja, så var de nog. Det var nog den värsta dagen i mitt liv fast också en utav dom bästa på samma gång, jag kom ihåg allt detta pga av min gammla dagbok som jag hittade i min väska som har legat uppe på vinden i några år. Därför kan jag gå in i detalj. Jag älskar att skriva så jag skrev ner allt, i alla fall det mesta. Jag heter Alice, Alice Evens. Jag har bott här i New York sen jag föddes. Nu är jag 16 år och ska berätta om den dagen när jag var 11 år och jag försvann. Den dagen då mitt liv förändrades på några timmar...


12 Juli
Jag sov. Jag drömmde om hästar. Jag älskade hästar, de har jag gjort sen jag var liten.
Jag vaknade av att jag kände en hand på min rygg som klappade lite lätt på mig. Det va mamma. Det skulle bli en helt vanlig dag i skolan igen. Men de va något som inte stämmde. Klockan var 10 på morgonen och jag började åtta. Jag gick upp när mamma hade gått ut ur rummet och tog på mig mina kläder, de vanliga. När jag hade satt på mig dom så tittade jag i en spegel som hängde på min vägg och tänkte "Jag ser alltid ut som den vanliga snälla lilla Alice". I köket satt mamma och pappa. Båda var tysta. Men mina föräldrar brukar alltid fråga om jag har sovit gott och vara väldigt pratglada. Men de va dom inte idag. Jag satte mig ner vid bordet och hällde upp en skål med flingor. Ingen sa någonting, dom tittade inte ens på mig. Till slut kunde jag inte hålla mig.
- Vad är det? Är de något som har hänt eller, varför har ni inte väckt mig? Ni vet ju att min telefon är sönder och att jag inte har någon väckarklocka? sa jag med en hög röst.
- Du måste åka iväg, svarade mamma och pappa i mun på varann.
Jag svarade inte, utan jag tänkte efter. Vad menade dom med att jag skulle åka iväg? Jag gick ifrån köksbordet och in på mitt rum. Jag gick runt och runt. Jag gick ut i köket igen och frågade:
-Vadå iväg?
-Förlåt Alice, men vi har inte tillräckligt med pengar längre, både jag och pappa är arbetslösa och vi har bokat ett flyg till dig där du ska få åka till Sverige och bo hos en annan familj. Men bara så länge medans vi har hittat ett jobb så vi kan försörja oss, svarade mamma med tårar i ögonen.
- Va? När ska jag åka då, svarade jag medans jag kände att jag fick en stor klump i halsen.
-Idag. Klockan fem går ditt flyg och vi ska gå igenom med dig hur du ska göra och så, svarde pappa med en stammande röst.
Jag sprang ut ur köket och smällde i min dörr så hårt in till mitt rum att min fina tavla som min storebror hade målat åkte ner på min säng. Min storebror är död. Han dog när jag var 10 år, han drunknade när han var på en kryssning på väg till Danmark. Jag försökte att inte tänka så mycket på honom. Men det va väldigt svårt vissa stunder. Ja, som den här stunden. Jag slängde mig i sängen och kramde om en kudda och stor lipade. Mamma kom in i rummet och pratade med mig och tröstade mig så mycket de gick. Jag började packa mina väskor och jag packade ner nästan hela min garderob. Jag gick in på toaletten och packade ner tandborste och allt som jag behövde. Min nya familj var svensk, men jag kunde lite svenska i alla fall. Eftersom jag älskar att både läsa och skriva så tog jag extra lektioner i svenska. Klockan gick bara fortare och fortare. Nu var jag klar. Jag tog på mig min keps, solglasögon, mina vita cornverse och en ring. Den fina ringen som jag hade fått av mamma som skulle föreställa sig ett hjärta med en text i som det stog "Love" på. Jag älskade verkligen den ringen och de gör jag fortfarande. Jag kramade om pappa så hårt att jag själv fick ont och mamma skulle köra mig till flygplatsen. Jag hade inget smink på mig för jag visste att jag skulle gråta när jag skulle vinka av mamma. När vi satte oss i bilen sa mamma: detta kommer att gå bra hjärtat, du är stark och du kommer att klara detta fint. Du kommer snart att få komma hem igen, vi ska bara hitta ett jobb. Det enda jag sa va "okej" och log ett fake smile. Jag satt och tittade ut genom fönstret och tänkte att jag aldrig kommer att få se mitt hus mer. Jag såg bilder framför mig hur min "nya" familj kommer att se ut. Tänk så kommer dom hata mig? Tänk så bor de en jätte snygg kille där som jag blir kär i, som då ska vara som min bror? Allt dök upp i mitt huvud. Men jag försökte att bara tänka possetivt. Vi var framme nu. Mamma öppnade bagaget och jag tog ut mina resväskor. Mamma gick med mig en bit bort och sen var det dags. Klockan var kvart i fem. Mamma log och jag såg i hennes ögon att hon kommer börja gråta när som helst och de kände jag att jag också kommer göra. Men jag skämdes inte ett dugg. Jag är bara 11 år, de är klart att man gråter då. Jag kramade mamma så hårt att jag fick ont och hon pussade på mitt huvud och mina kinder. Vi släppte varandra och hon pekade på vilket plan jag skulle ta. Jag sa tack, vinkade, vände mig om och gick. Jag hade förhoppningar på att detta skulle bli en resa jag aldrig kommer att glömma. Jag gick igenom biljettkontrollen och de kollade igenom mina väskor. Sen var det dags. Klockan var 16:55 och jag skulle precis gå på planet. Men de va något som va fel. Det brukar alltid stå en vakt som släpper in oss passagerare. Allstå de brukar vara en som är Amerikans och en från de landet dit man ska. Men de stog ingen svensk här. Det enda jag såg var att de stog Mexico på en av skylltarna. Men jag tänkte att de bara var inbillning. Jag gick på planet, satte mig på min plats och sjönk ner i stolen. Jag satte på mig säkerhetsbälltet och kände hur planet darrade. Piloterna sa i högtalarna: Då var de dags för lyfting, var vänlig knäpp fast säkerhhetsbälterna. Jag höll i mig och tittade ut genom ett fönster, flyget bara gasade på. Nu lyfter vi. Nu var mitt plan snart en kilometer upp i luften och högre skulle de bli. Jag kollade inte ut längre eftersom jag var höjdrädd. Så istället somnade jag. Jag drömde om hästar som vanligt. Efter ett tag så vaknade jag. Jag vaknade av att en pilot sa i högtalarna: då var de dags för landning. Var god att sätta på er bälltet, nu är vi framme i Mexico. Jag hade redan bälltet på mig. Men jag ville spy. Men jag fick inte spy nu. När som helst men inte nu. Jag ropade på en flygvärdinna och hon kom med en spypåse. Och jag spydde med en gång. "Det är lugnt" sa hon eftersom hon såg på mig att jag skämmdes. Jag log mot henne och spydde en gång till och en till. Sen tog de stopp. Nu var vi nere igen. Men vänta nu. Vi är i Mexico och jag skulle till sverige? Vad ska jag göra nu? Jag tog mina resväskor och gick ut ur planet. Det var så varmt att jag nästan svimmade. Jag gick runt och en bit bort ifrån planet. När jag vänder mig om så ser jag hur planet börjar åka igen i full fart och lyfter. Jag är helt ensam och har ingen telefon. Toppen! Jag började gå en bit och tänkte på vad mamma hade sagt, men antagligen så ljög hon väl och pappa också. Det var väl de här dom ville tänkte jag för mig själv. Jag såg en bil komma rakt emot mig och jag ställde ner mina väskor på marken och vifftade med armarna som en galning. Bilen stannade och två män hoppade ut ur bilen. Jag vaknade upp i ett rum som var helt svart. Jag kom inte ihåg någonting. Jag försökte ta mig ut ur ett fönster. Och de började läcka in vatten i rummet. Vad är detta? tänkte jag. Till slut så fick jag upp fönstret och ser att jag står mitt på en båt. Där uppe står två män och styr. Jag smög, men just när jag skulle kolla efter vart dom va så gick jag på en planka och den flög rätt upp i ansiktet. Det blev en riktigt hög och stor smäll så de två männen hörde mig. Det gick ner för trappan och tog tag i mig och babblade på en massa ord som jag inte förstod. Det gick upp igen och ställde sig och skrek. Antagligen var de väl för att de ser land eller nåt, för de gjorde i alla fall jag. Men nu den här gången så klarade jag av att smyga utan att dom märkte något. Jag sträckte ner handen i vattenet för att känna om det var kallt. Men varför skulle de vara kallt i juli månad i Mexico? Utan att tänka så hoppade jag i. Jag kände hur de svala vattnet kom över mig. Det var underbart. Vattnet var alldeles turkost. Jag simmade mot land. När jag kom upp insåg jag att de inte låg någon stad eller något här. Utan det var bara en rak stor och jätte lång sandstran. Resten va skog. Jag gick intill strandkanten men tillslut lade jag mig ner och tittade ut över vattnet. Jag kunde inte titta upp för solen var för stark. Jag var redan brun innan jag kom hit och jag låg och fantiserade hur jag skulle se ut om en vecka. Om jag nu skulle vara kvar här en vecka. Men hur skulle jag få tag på mat? Jag reste mig upp och gick in i skogen. Det var grönt och en massa olika starka färger överallt, men mest grönt. Jag hittade en god frukt som jag tog ner ifrån ett träd, jag vet inte vad den hette men den var riktigt god. Hoppas bara att den inte var giftig. Jag tyckte att de var en sådan underbar syn att jag inte kände av min hunger mer. Men sen kom den tanken upp "Vad ska den familjen göra nu när jag inte kommer? Eller mamma kanske bara ljög, de kanske inte ens skulle komma en familj och hämta mig?" Men jag orkade inte bry mig. Mamma och pappade struntade i mig eller okej dom kanske inte struntade i mig, men dom verkade ju inte bry sig så mycket eftersom dom sa att jag skulle åka samma dag som dom skickade iväg mig. Så varför skulle jag bry mig om dom nu? Jag gick vidare och såg en apa. Den hoppade från gren till gren, sen försvann den. Jag hörde en massa olika ljud vart jag än gick. Men nu hörde jag nåt speciellt. Det lät som någon ylade. Men de finns ju inga vargar här? Så jag började springa tillbaka, samma väg som jag kom hit. När jag sprang så vände jag mig om för att se om de va något bakom mig, men de blev tvärtom. Jag sprang rätt in i en kille. Han såg ut att vara lika gammal som mig, jag sa hej. Men han svarade inte. När jag vände mig om så stog de nästan 20 st männskor och bara stirrade på mig. Hej sa jag igen. Tillslut kom de fram en till kille som också såg ut att vara lika gammal som mig. Och han svarde "hej!" Jag började fråga honom vart jag var och va detta var för nåt ställe. Och han svarde "kom med oss" Jag gick med människorna, som jag tror var indianer. När vi hade gått en bit så kom vi fram till en massa hyddor. Det satt en massa familjer som grillade och åt med barn i sina famnar. Då tänkte jag på när mamma och pappa brukade grilla mitt favorit kött på min födelsedag. Men den tanken åkte ut ur mitt huvud på en gång. Killen som jag kunde prata med ropade att jag kunde sätta mig berdvid honom. Jag gick dit med en gång och satte mig ner. Jag fick en pinne med en kött bit på som jag skulle stoppa i elden för att grilla den. När den var klar stoppade jag den i munen för att smaka. Den var alldeles mjuk och go. Jag ville inte veta vad de va för djur de hade dödat, men min hunger tog över och jag åt upp den på två minuter. Tiden gick och de började bli mörkt. Killen vid namn Acha visade mig en säng där jag kunde sova. En liten bit ifrån låg han. Jag måste säga de själv: han hade världens finaste ögon. Dom var knallbruna och stora. Jag stängde ögonen och somnade. Dagen efter låg jag själv i tälltet. Jag gick upp men jag såg ingen. Jag såg den fina stranden, så jag gick dit för att doppa mig. Jag var så varm att jag nästan skulle dö kändes de som, så ja gick ner och svallkade mig. Det var underbart. Efter det så la jag mig på stranden och sola, sen blev de en skugga över mig. Det var Acha som stog över mig. Jag satte mig upp och pratde med honom. Han sa att han var tvungen att lämna ön för att de skulle komma två män med en fiskebåt och ta allt dom äger. Två män? Tänk så va de dom som förde mig hit. Jag sa att jag ville följa med honom, men han var osäker på det. Men jag tjatade på honom så jag fick följa med. Vi började springa upp mot hyddorna för att hämta våra saker. Men alla hade redan gått iväg. Hur skulle vi göra nu? Vi sprang emot ett litet berg och kättrade upp och satte oss där för att se vart de andra hade tagit vägen. Vi såg ingenting. Men till slut så pekade Asha på en båt. Alla familjerna va på väg ut i vattnet på en stor båt. Nu skulle vi aldrig komma här ifrån. Jag ock Asha gick åt två olika håll. Han gick för att jaga och jag för att fixa hyddorna. När han kom tillbaka hade han med sen en jätte stor kött bit som skulle räcka för oss i en hel vecka. Vi tände upp en eld och grillade varsin kött bit. De luktade ljuvligt. Vi satt och pratade tom sjöng lite hela dagen tills det blev kväll och de va dags att gå och lägga sig. Asha var väldigt beskyddande och lättväckt. Så han sa att han ville sova bredvid mig. Jag gick med på de eftersom jag känner honom ganska bra nu. När vi gick och la oss sa vi godnatt och han somnade med en gång. Jag låg och tänkte på allt. Både bra och dåliga saker. Men tänk ändå att jag träffade Asha, om jag inte hade gjort det, hur skulle jag kunnat kara mig då? Jag insåg verkligen att jag har fått en vän för livet.
Fåglarna kvittrade utanför tälltet och Asha satt ute och grillade så vi skulle få frukost. Asha är verkligen världens snällaste, efter Jennifer då. Hon som är min allra bästavän som jag inte ens fick säga hejdå till! Men jag kände verkligen på mig att de skulle hända nåt idag, något som vi inte skulle vara berädda på. Och jag hade inte fel. Vi såg en båt, de var en familj, och inte vilken familj som helst. Det var Ashas familj. De hade kommit hit för att hämta oss. Så vi åt upp köttet snabbt, packade ihop våra saker och sprang ner till båten. De hjälpte oss med alla sakerna och sen hoppade vi ombord. Jag satte mig längst fram i båten för att känna vinden i mitt ansikte. Bakom mig kom Asha och satte sig berdvid mig. Och vi började prata om allt och inget som vanligt. Till sist så såg vi land. Alla skrattade och speciellet Asha. Han hade sagt att han älskade att åka båt och de syntes tydligt. När vi kom fram till en stad så tog jag min lilla väska med en tröja, tandborste och ett par solglasögon i och bar på axeln. Jag hade ett tunnt linne på mig med ett par vita shorts till och vita cornverse. Asha var alldeles förtjust i mina cornverse, han tycket dom va jätte coola. Dom är ju bara vana vid sandaler och de fick jag ju också vänja mig vid. Etersom de blev alledeles för varmt med cornverse. Vi gick runt i staden, jag vet inte vad staden hette men den va riktigt mysig i alla fall. Vi åt och sjöng och allt. Vi levde livet. Men de enda som blev lite jobbigt var att jag började gilla Asha mer en som en vän. Och de tror jag han också gjorde, de kände jag. Så när kvällen kom och vi skulle gå och lägga oss så hände som jag jag ville skulle hända. Han böjde sig ner och pussade mig. Jag log mot honom och sen somnade jag.


Mer en så kom jag inte ihåg eftersom de va ett par år sedan. Men nu så bor jag med Asha i en lägenhet i Mexico och vi har de bara så bra. Världens bästa tonårsliv har vi. Vi går på mexicanska fester varje helg nästan, vi har gott om pengar så vi har lägenheten precis vid havet. Och i min dagbok stog ett nummer som jag provade att slå på min telefon som Asha hade köpt till mig. Och när jag ringde nummret så svarde: Mamma. Men jag la på, varför ska jag prata med henne? Jag har ju en ny familj här eller ja de är ju egentligen Ashas familj, men nu tillhör jag den. Slutet gott, allting gott.


Helvete..!

HEEJJJ!
Fan. För de första så följde jag med hem till Evelina. Och så åt vi lite mellanmål och så. Sen drog vi ut och red lite och de va de jag skulle säga. Jag red på Eves häst som heter Gul/Gulis och Eve red på Diddi. Jag är ju inte direkt proffset på rida så hästen började trava med mig och sen stannade den. Och efter ett tag så galoppera den iväg med mig och jag var helt borta och de gick så jävla fort! Efter tyå 20 meter så flyger jag av i full fart som en tras-docka, rätt in med huvudet före i ett staket. Fan va ont de gjorde, men som tur hade jag hjälm och jag skadade mig inte allvarligt utan jag fick bara lite ont i huvudet och de har jag fortarande. Så de kommer nog dröja ett tag innan jag sätter mig på en häst!! Men jag bloggar snart igen, för vi ska äta nu så vi hörs snart och då lägger jag ut min berättelse. Ha de bra så länge. Puss!

Sluta!

HEEJJJ!
För de första ville jag börja med att jag blir så jävla trött på er som skriver ett namn som inte är ert och skriver random kommentarer! Sluta, helt seriöst, har ni inget liv? Aja skaffa er ett liv. Men idag eller jag kom typ precis hem ifrån bästisen. Moa då, vi har haft en jätte mysig dag. Vi har pluggat och vi har ätit bullar som vi bakade i hemkunskapen. Så de va nicee! Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas ni får en bra kväll så länge, för nu ska jag hoppa in i duschen. Men jag tänkte fråga er en sak först: Jag har skrivit en berättelse till svenska i skolan, och jag blev ganska nöjd och frågan är då om ni vill att jag ska lägga ut den på bloggen? Om jag gör de och ni tycker att den är bra så har jag börjat på en fortsättning om ni vill läsa den också, bara om ni vill! Men skulle vara bra för mig och veta så kommentera på detta inlägget om ni vill att jag ska lägga upp den eller inte! Ska dra ner och duscha nu men vi hörs nog snart igen, ha de bra så länge! Puss









Frågestund!

HEEJJJ!
Då tänkte jag att de va dags för frågestund igen. Ni får fråga vad ni vill, men som vanligt så svarar jag inte på något personligt. Men frågar ni på så kanske jag kan svara genom ett videoinlägg. Men vi får se om min data vill det. Men ha de så bra så länge så hörs vi snart igen! Puss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se