Frågestund!

Dags att ha en frågestund tänkte jag. Ni får fråga exakt vad ni vill och jag svarar på allt, inga frågor är för dumma! Så fråga på bara..


Dream it, wish it, do it.

Har varit hemma ett tag nu och vi satte på en film för typ 30 min sen och den är seriöst den segaste som finns typ, uschh va dålig den är! Aja, vi har iaf varit iväg ikväll, jag och mamma. Vi åt på mc donald´s och gick snabbt in på kungs och köpte en present till pappa sen så drog vi oh åt på donken och dit kom pappa sen. Bli skit äcklad efter jag har ätit det, fy!

Imorgon så ska vi ju fira pappa. Och det ska vi göra genom att gå på IFK matchen och sen ska han, Daniel och kanske mamma ut och typ ta en öl eller nåt och då ska jag träffa nån, kanske drar jag snabbt in på Liseberg, men vi får se hur allt löser sig! Men nu ska jag fortsätta att glo på den "jättebraiga" filme, ha det gött!


Då va det roliga slut

Kom precis hem från sista dagen på praoen, jätte tråkigt att veta att man inte ska dit mer nu på ett tag. Alla är så jäkla underbara! Hur som helst så släppte vi av Moa hemma hos henne sen så drog jag och mammi och hyrde film. 3st, "odjuret", nån till skräck och "jag saknar dig" eftersom mamma ville se den. Så nu ska jag dra upp och titta, ha det bra! Pussar


Justin Drew Bieber ♥

Asså på riktigt jag dog. Jag dooooooooog! Han kommer till sverige, fattar ni!? JUSTIN BIEBER KOMMER TILL F*CKING SVERIGE!!? Asså, jag kommer seriöst sitta som en dåre vid datan och se när biljetterna släpps, och jag måste ha ett par. Tänk om jag typ missar allt, seriöst jag skulle typ dö då. Haha nej men jag skulle typ gråta varje dag i ett helt år. Men innan när det stod i tidningen så blev jag ju såklart överlycklig, men när jag såg videon....jag rös i hela kroppen och kände hur bara glädjetårarna kom! Asså shit, jag älskar honom så sjukt jävla mycket och tänk allt man har köpt liksom parfym, plansher, filmer & skivor..ALLT! Tänk om jag missar allt :( Nejnej, det gör jag inte! Jag ska se honom! Ett stort tack till dig Justin att du gör min dröm till en verklighet! Att bara höra hans underbara röst säga "You know, like sweden", asså åhhh fattar ni, samma land som JAG BOR I!?! Ja, jag kommer att somna med ett leende på läpparna iaf, ett stort! Jag Älskar dig Justin, (jag vet att du inte ser) och hoppas verkligen att jag får träffa dig, men det kommer aldrig att hända. Men "never say never". Sov gott babes, medans världens lyckligaste tjej kommer att somna med ett stort leende på läpparna!


GAAASSCHH!! :D

Ligger hemma hos Moa nu, ny duschad. Ligger i sängen och lyssnar på Justin och tänker på både det ena oh det andra. Riktigt skönt. Idag har vi varit och jobbat eller vad man ska kalla det och det gick jättebra. Fick typ massa beröm om att jag tar hand om alla riktigt bra, kul att höra (:
Jaa för er som inte vet, så praoar vi på mammas jobb och hon jobbar med förståndshandikappade, långt ord haha. 

Vi kom hem typ runt halv fyra och då drog Moa och solade solarium, jag gjorde aldrig det fast jag följde ju med henne såklart. Har hört att man kan få cancer, så vafan ska man göra det då för? Men Moa har inte gjort det så många gånger så då är det ju ingen fara, men det är ju inget jag rekomenderar, bättre att göra det genom den solen ;) Ska lyssna vidare nu på älsklingen min, så ni får ha en bra kväll! Puss

NI MÅSTE SE DEN HÄR VIDEON, M.Å.S.T.E.!!!! (då fattar ni varför rubriken är som den är!)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cZaW2zvSLdQ




Shit I love










Natti

Drar mig till sängen strax. Tänkte bara göra ett till inlägg "shit I love" och för er som inte vet, kolla snart! Idag blev det ingen Big brother, för att jag har två fotbolls galna män här hemma :(
Men ska borsta tänderna och fixa mig, har sovmorgon imon också..göttans! Börjar 10:30. Jaja ska inte babbla nu, ha det bra så blir det mer bloggning tomorrow! L.O.V.E
 -->

Just girl things







Jag måste skriva av mig

Åh förlåtförlåtförlåt för sjukt dålig uppdatering men jag han verkligen inte igår!
Måndag: Då va vi inne i götet och gick till nån jävla moské och sen så va vi på laser-show, har redan sett det, men shit the same det va kul ändå. Och vi tog tåget in och när vi kom  fram gick vissa av tjejerna inklusive jag, in på starbucks och köpte nån skit go sak där. AS värt!
Tisdag: Då va vi på bio. Vi åt massor av godis och jag oh Moa åt jodgubbar, mmmhhh! Riktigt mysigt va det. Vi såg "jag saknar dig" visst den va la helt okej men lite seg kanske och lite sorglig.
Idag: Har jag och Moa varit på vår första praodag hos min mamma. Haha as kul va det verkligen. Vi ska dit imon och på fredag sen så har vi hela helgen ledig och sen måndag och tisdag eftersom vi är lediga då.

På lördag fyller pappsen år och jag vet redan vad jag ska köpa, men inget jag säger nu eftersom han kanske läser detta nu. Men måste dra nu, maten står på bordet! Hej svejs (;





Now you´re just somebody that I used to know!



Vaknade vid 10:40 typ och nu har jag precis ätit frukost, även fast jag inte är/va hungrig. Vet inte vad det är med mig just nu, har ingen lust att äta nån gång typ. Är liksom aldrig hungrig och när jag vä äter så känns det alltid som om jag ska spy efter. Det är la bara för att allt typ händer mig och jag mår inte direkt toppen nu. Känns bara som om allt bara går åt helvete för mig.

Strax ska jag äntligen hem till Moa. Har inte träffat henne sen i onsdags, ska bli riktigt mysigt och skönt att bara får sitta och prata ut om allt! Vi ska ju in till götet med klassen imorgon, så vi ska fixa våra matsäckar tillsammans. Den här veckan kommer bli riktigt chill!

Måndag- Till götet hela dagen
Tisdag- Bio med den andra klassen
Onsdag- Prao
Torsdag- Prao
Fredag- Prao
Och sen är det helg, och veckan efter så är vi lediga på måndag och tisdag, eftersom det är valborg och 1 maj.
Så nu vet ni lite om planeringen, så ni får ha det så bra! Puss


It´s like you took me to heaven boy, cause when I stare in your eyes it couldn´t be better!





Känslan när man är kär....♥

FUCK 14TH FEBRUARY, I LOVE YOU EVERY DAY!



Hos Amanda ♥

Hej mina underbara!
Sitter hemma hos Amanda och hon står nere i duschen och då passar jag på att blogga lite. Min statestik har sjunkt sjuuukt mycket, vet inte varför...men antagligen så har jag väl för tråkiga inlägg, eller? Funderar faktikst på att ta bort bloggen, jaja. Men saken är den att jag tycker att det är skit kul att blogga, men inte så kul när det är så få som läser den.

Igår så hade Amanda tjekväll vilke innebär att jag sov här inatt. Vi blev sminkade noch fotade och så körde vi singstar, haha lite falska toner då och då bara..skit kul va det! Anyways så har vi varit både ute oh inne och tagit foton idag (det kommer bilder). Men vi har haft skiiiit kul och nu ska det roliga ta slut om ungefär 20 min då min pappa hämtar mig. Detta blev ett långt inlägg, men det blir så då och då. Ha det bra, älskar er!

Fotograf och smink: Amanda Wahlgren || Modell: Josefine



AAJJJJ!

Skulle ner till mitt rum och så snubblade jag i trappan och slog i hela svanskotan och skrapade upp hela knät. Och pluset på det var att jag nästan svimmade av smällen också, så jag ringde mamma och bara sluddrade och grät för att jag var så yr. Men ja, så duktig är jag!

Ligger i soffan nu och har skiiit ont, men jag överlever! Ni får ha det så bra, hej svejs!


Ni gav mig en ny start.

Jag ångrar verkligen inte att jag flyttade hit till Kungsbacka, inte på nåt sätt! Jag menar, om jag inte hade flyttat hit så hade jag ju aldrig fått uppleva alla fina stunder med er. Och nu när jag började på hedeskolan så fick jag verkligen en ny start. Ny skola, nya vänner, nya skratt och nya bråk. Ni betyder verkligen skit mycket, jag menar verkligen det. Jag trivs så j*vla bra här pga er. Ni är alla älskade av mig och hade jag inte flyttat hit så hade jag ju inte ens vetat att ni existerade? Helt sjukt. Ni vet verkligen inte hur mycket jag har förändrats, både på utsidan och insidan. Jag har ju nya vänner utanför skolan också som jag älskar jäkligt mycket också. Och nu när jag bor här så har jag fått en ny bästa vän som verkligen är mitt liv typ, jag har helt otroliga vänner, asså allt! Allt ni gör är bra, synd att jag började i 7:an med er eftersom tiden går så sjukt fort och då kommer det ju inte dröja länge tills vi slutar nian och då skiljer vi oss. Men ni ska veta att jag älskar er så jävla mycket och det säger jag bara inte...utan det kommer rakt ifrån hjärtat. //Josefine Granhage

Nu bjuder jag på bilder! Både på vissa av er och faktiskt på mig själv. Har inte bilder på alla i klassen, men jag älskar er lika mycket! ♥












Jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag.



Hej mina fina!
Vaknade för en stund sen och nu ligger jag och lyssnar på musik. Mår faktikst rätt så mycket bättre idag, så jag ska kanske åka till Amanda på tjejkväll. Och ni som läser detta nu: JAG SKOLKAR INTE! Utan det va så att det va mamma som höll hemma mig idag och hon sa att om jag mådde bra fram mot kvällen så fick jag åka. Ska bli ganska så mysigt.
Annars så har jag inga mer planer för dagen,mer än att glo på en jävla massa tv och blogga. Så ni får ha det så bra, puss puss!


Sjuk!

Förlåt för sjuk dålig uppdatering igår. Va i skolan och hade ingen data och sen drog jag till götet med en gång. Ångrar ganska stort på ett sätt att jag åkte dit och ett sätt inte. Det va så jäkla roligt, men idag så har jag feber, halsflus och snuva. Har varit förkyld i ungefär tre dagar men ändå så har jag gått till skolan. Men idag så är jag hemma, får se om jag går till skolan imon(som jag inte tror att jag kommer, menmen).

Anyways så ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på Big brother från igår. Så ni får ha det så bra och äta gott oh så, medans jag får nöja mig med te och pencilin. Puss


Jag kommer kämpa för dig, även om du vill eller inte. Går inte en dag utan att jag tänker på dig ♥


Varning!!

Dålig uppdatering, jag vet det! Men jag bloggar när jag kommer hem. Sitter just nu med Emelie och snart börjar Erics konsert, ja Eric saades! Så bara så ni vet det, checka mer ikväll people, love you all!

I´m not you, I´m not she, I´m just me


FÖRLÅT
för att det är "instagram" på eller hur jag ska säga, men vet inte hur man klipper bort på datan. Ni får nöja er med dessa! Puss









Plugg!

Har äntligen pluggat klart. Sitter hemma hos Moa och vi skulle egentligen åkt och tränat, men nej jag är förkyld som vanligt så min pappa sa nej. Så nu har jag skrivit klart andra delen på min berättelse och sammanlagt så har jag skrivit ungefär 25 sidor eller nåt, asså på datan. Och om man räknar alla mina berättelser så har jag nog skrivit över 40 sidor och nu tänker ni säkert "åhh värsta nörden, hur orkar hon", men nej jag är ingen nörd. Det är jag långt ifrån, men saken är den att jag skriver på lektionerna och jag det tar aldrig slut för det är så jävla kul!

Anyways så hämtar pappa mig senare och imorgon ska alla vi i klassen åka in till götet och gå på sjöfartsmuseét, får se om det blir kul. Har inte så mycket mer att skriva nu, hej svejs ni får ha det så bra!


Brynäs-Skellefteå

Sitter med familjen och myser till hockeyfinalen. Och alla håller på brynäs, göttgött! Även om dom slog ut frölunda, så är dom riktigt bra! Så hoppas det blir seger och guld för dom!

Ska bara typ titta klart på matchen och om jag hinner så kollar jag en snabbis på Big brother, sen så hoppar jag ner i min gosiga säng och sover! Kärlek till alla!












Hemma bra, borta bäst!

Så nu är jag hemma igen. Igår så va jag med, Frida, Victoria och Moisen. Vi sov över hemma hos Frida, men vi va typ ute till 10 eller nåt och sen så följde Benjamin och Sia med hem en liten stund också. Sen så åt vi god mat och typ snacka, chillade. Så kvällen igår var faktiskt riktigt bra.

Nu ikväll väntar Kontoret och Big brother. Och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det ju skola, åhhh typiskt! Lovet har ju gått sjuuukt fort. Mer av mig senare, love.


Bästis

Ska dra ut med hundarna nu en snabbis innan brorsan och pappa kommer hem. Iaf, ska möta Moa sen och vi ska till götet. Äntligen ska jag åka iväg! Så nu har jag sminkat mig, duschat och städat osv. Men detta inlägget fick bli en snabbis, men jag bloggar kanske genom telefonen sen eller på nåns data när jag kommer fram. Uppdateringen kommer kanske bli ett "steg" sämre än vanligt, men det är bara för idag. Puss


Kan folk bara sluta?!

Är jag bara den enda som är riktigt trött på folk som bara är fake, snackar skit, går bakom ryggen,klagar på allt och alla och är allmänt falska!? Jag kan säga såhär: Jag är riktigt trött på det! Man inser verkligen vilka som är äkta och verkligen finns där när man väl behöver dom som mest. När jag skriver "jag älskar dig" till nån, så menar jag det. Jag menar, varför skulle jag annars skriva det? Om folk hatar mig, tycker att jag är ful osv, så får ni fan tycka det! Tror ni att jag bryr mig? Nej. Haters gonna hate, lovers gonna love. Och snackar ni skit om andra om hur dum i huvudet dom är, så tycker jag att ni ska ta en titt på er själva!

Vissa hatar mig och tycker att jag är ful & blablabla, men om ni läser detta, så ta åt er: jag bryr mig inte! Desstu mer ni försöker att trycka ner mig, desstu svagare visar ni att ni är! Och när ni gör det, måste det ju vara ett tecken på att jag är ovanför er? Eller?


Uschhh!

Detta lovet har varit det segaste på länge! Okej i typ början va jag med lite kompisar, men nu de tre sista dagarna så har jag inte gjort så jätte mycket mer än att titta på tv och varit ute och sprungit. Fast det är ganska skönt att ha lite "hemmadagar" ibland och bara ta det lugnt om man säger så.

Idag fyller mamma år och vi ska strax ta fram hennes presenter och äta gott. Har inga planer för ikväll mer än att chilla med brorsan och kolla på "Life as we know it". Ha det bra people så bloggar jag mer sen! Kiss and hug! 



Popcorn!

Åhh va gott! Har inte ätit popcorn på as länge! Asså åhh så jävla gott. Ni vet när det smällter så där efter ett tag i munnen och är lite knaprigt? HAHAHA jag orkar inte. Jag skoja!

Kollade precis på Big Brother med brodern min. Mysigtmysigt! Idag cyklade vi in till kungsmässan, eller Daniel gjorde och jag satt bakom honom. Anyways så när vi kom fram så tittade vi lite i affärer och så köpte vi lite saker. Efter det så åt vi e snabbis på donken ( :( ) och sen cyklade "vi" hem. Och sen har vi typ städat och lagat mat osv. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Love You All Guys! 

(Mina mål under sommaren: Bli riktigt brun och få mitt hår ljusare!)

Vill bara tacka att du finns, underbara vän ♥

Vet inte hur jag ska börja. Alla minnen jag har med dig, dom är obeskrivliga! Sjukt bra humor har vi också, eller hur? HAHA. Vi har nog rekordet med alla våra skrattanfall!
Kom du ihåg?- När mitt marsvin hade dött och det "äventyret"
Kom du ihåg?- När vi tappade allt vi hade i golvet hemma hos mig
Kom du ihåg?- Alla telefon samtalen efter skolan
Kom du ihåg?- När jag åkte uppsvinget på liseberg med dig för första gången
Kom du ihåg?- När vi åkte ballder och tryckte upp brösten till hakan och alla skratta åt oss
Kom du ihåg?- Alla bad på Åbybadet
Kom du ihåg?- Alla fjantiga bråk vi har haft
Kom du ihåg?- När vi drev med en vikarie och skrek på Rebecca och Sara
Kom du ihåg?- När vi va och pratde med kamphol när Benjamin hade gjort slut och så kom dom och både dom och vi va tykna som fan
Kom du ihåg?- När vi va på espresso house med Ella
Kom du ihåg?- När vi gömmde oss i din bubbelpool fördin bror, under locket
Kom du ihåg?- När vi laddade ner filmen på datan om alla roliga djur
Kom du ihåg?- När du sminkade mig och vi tog bilder
Kom du ihåg?- Alla simtävlingar i din pool
Kom du ihåg?- När vi busringde
Kom du ihåg?- När vi var nere hos min grannar 
Kom du ihåg?- När vi var på x-factor och satte oss på mc donald´s och vi var huuuuur flumiga som helst
Kom du ihåg?- När du kramade mig när jag mådde som dåligast
Kom du ihåg?- Hur ledsen jag var att inte tappa kontakten med dig när jag flyttade


Alla minnen med dig Amanda är obeskrivliga! Jag tänker på dig och vill bara krama dig just nu. Jag älskar dig så jävla mycket..förlåt språket. Men ingen fattar hur mycket jag älskar den här tjejen!! Har gått igenom exakt samma sak och jag vet hur det känns. Och du ska alltid veta att du kan prata med mig, hur än läget ligger till! Jag tänker på dig, du är bäst.


Bert.

Haha rubriken talar. Haha nej men jag och brursaan ligger och kollar på Bert. Vilket är skit kul när man är trött. Strax så ska vi cykla in till kungsmässan och köpa nåt till mammii för hon fyller år imorgon. Och jag har ingen aning vad jag ska köpa, men jag hittar säkert nåt. Men nu måste jag fixa mig så jag har inte så mycket mer tid. Mer updat senare! Puss





Summer ♥





 

YEEESS!!

Goo kväll gott folk!
Förlåt för dålig uppdatering, men det va lite mycket igår så jag kunde inte blogga. Anyways så var jag med mamma en stund på hennes jobb sen så drog vi till frölunda torg en snabbis. Och där fick jag min ÄLSKADE PARFYM! Åhh, äntligen. Så nu har jag den och ska bara köpa en till skiva också, tror ni fattar vems parfym det är (om inte, så la jag upp lite bilder) hehe. Ja det va la det för ikväll, men nu väntar Big Brother så jag måste sluta nu. Hej svejs!




Hospital!

Justee jag glömde av att säga att jag va hos doktorn igår. Jag var där för att jag vaknade upp och det kliade överallt och jag hade stora röda märken. Uschhh fyfan! Anyways, så när vi kom dit så pratade vi med doktorn och han sa att jag ahde blivit biten av loppor eller av insekter, eftersom dom börjar komma till liv nu när det börjar bli vår. Så jag och pappa fick åka in till ett apotek inne i göteborg och köpa nån salva som ska göra att det inte svider och kliar. Så nu ska jag ta den 2 gånger om dagen i 5-6 dagar. Uschh, tänk er själv att vakna upp och vara biten av insekter... FML!
(Tänk att ha en sån här på kroppen, känner mig riktigt jävla äcklig!!)



With mother!

Shuu bree! Sitter inne i ett rum med mammsen och några till. Vi har precis fikat, mummss! Vid halv 1 så tar jag bussen till Carro och sen så vet jag inte vad vi ska göra. Kanske så drar jag en snabbis till Kamphol, men jag har inte ring honom än men jag får se hur det blir. Detta fick bli ett kort inlägg, men mer av mig senare. Love

(Gammla bilder jag vet, men har inga andra bilder på den här datan, så vi kör på svart-vit)




Planer..

Planerna inför imorgon.
Imorgon så ska jag med mammsen till jobbet och vara där till typ halv 12. Sen så tar jag bussen och åker hem till min underbara Caroline. Saknar henne sjuk mycket! Sen vad vi ska göra vet jag faktiskt inte än, men hon ska iallafall ha fotbollsträning vilket är ganska segt att titta på så då kanske jag drar över en snabbis till Kamphol och är med honom en stund. Men jag får se hur allt löser sig. Ska titta på nån ny serie som har börjat nu, sen så hoppar jag i min gosiga säng. Men mer ifrån mig om en liten stund! Love you all guys!

(Bjuder på den här gammla bilden!)


Hiss-Diss

Dags oh göra detta!

HISS
Älskar verkligen långt hår! Visst, det är snyggt med kort hår på vissa. Men enligt min smak så tycker jag att det är snyggast med rätt så långt hår som slutar lite vid naveln.


DISS
Jag hatar verkligen när smala människor säger att dom är tjocka! Visst, hade jag haft en kompis som hade anorexia så hade jag ju inte hatat den personen, utan jag hade ju hjäp honom/henne. Men ahh ni fattar. Själv höll jag också på precis och sa att jag va tjock, men vafan kolla runt om i världen, det finns ju sånna som är 5 gånger så större än mig. Och nej, jag tycker inte att jag är tjock. Och alla ni som säger att ni är tjocka, sluta med det för det finns vissa som är större och inte kan hjälpa det,!


Seeeeeg dag!

Sitter hemma hos Moa nu och vi degar bara typ. Vi vaknade runt 12 tiden. Fast jag vaknade vid tjugo i tio av att det kliade över hela kroppen och nu har jag typ 12-14 bett eller nu vad det är. Så jag sprang ner och tog nån alovera sak på och det sved så in i helvete!! Jaja, annars så ska jag inte göra nåt speciellt mer än att glo på tv med familjen, vilket är ganska mysigt nu när vädret är som det är. Men ska ner och käka nu! Ha det bra så länge! Kärlek



Sjuuuuukt trött!

Rubriken talar! Orkar inte skriva ett riktigt inlägg nu. Ligger hemma hos Moa och jag somnar vilken sekund som helst! Godnatt mina fina.



Världens bästa film!

Detta är faktiskt min favorit film! Såg Titanic i 3D i onsdags med Moa, och fy helvete va jag grät! Den är så jävla sorglig! Och varför jag gör ett inlägg om detta så är det bara för att det var för exakt 100 år sen Titanic sjönk, idag. Titta på filmen (om du inte har sett den eller så ser du den igen) så fattar man faktsikt inte att det har hänt på riktigt. Asså tänk att vara med om det, uschhh fyfan! Rest In Peace alla 2498 som dog.






Glad påsk ♥

Jag kunde inte ha bloggpaus, hehe! Anyways så är Moisen hemma hos mig nu, mysigtmysigt! Vi har haft världens chill dag. Vi har gått och pratat längs stranden, tänt påskbrasa och käkat godis! Och jag orkar faktiskt inte skriva ett långt inlägg nu, men det kommer iallafall en bildbomb! Så enjoy the pictures och ha en fortsatt bra påskafton!
(bjuder lite, och förlåt att vissa bilder inte är åt rätt håll och jag är inte så tjock som jag ser ut i min jacka!)














I have to do this :(

Förlåt, men jag tar en bloggpaus i nån vecka eller fler. Sorry!


After school

After skolan så drar jag hem till Clarra! Va ett tag sen nu, känns det som. Jaja, jag skulle ha dragit in till götet men nej, fick inte för att jag skulle va hemma. Men det roliga med föräldrar är att om man är hemma så klagar dom på att man är hemma en hel helg och om man är borta en helg så klagar dom på att man typ aldrig är hemma! Visst är det så? Jaja shit the same jag ska inte in i vilket fall. Anyways så måste jag in på lektion nu, see you later dude!




En fråga till er!

Vad vill ni helst och vad ni gillar ni mest, långa eller korta inlägg?
Bra oh veta, så kommentera så jag vet ;)

Tacksam för svar! Puss



A little bit about me

Om mig:

Förnamn: Josefine
Efternamn: Granhage
Vart kommer du ifrån?: Göteborg
Vart bor du?: Kungsbacka
Vad är din dröm?: Att åka till New York och träffa Justin Bieber
Vilket datum fyller du år: 16:de augusti
Har du någon du verkligen kan lita på?: Ja, två stycken
Varför har du inte brunt hår?: För jag trivs bäst i blont
Vilket är ditt favoritämne i skolan: Engelska, hemkunskap och svenska
Vilken/vilka bloggar läser du varje dag?: Lovas, Paulinas, Claras, Ilonas och Malin Blocks
Vad betyder mest i ditt liv?: Mina vänner och min familj
Vad vill du bli när du blir stor?: Veterinär
Har du rökt nån gång?: Nej absolut inte, inte provat heller.
Har du druckit nån gång?: Ja, smakat på pappas dricka och saft.
Vilken ögonfärg har du?: Brun
Vem betyder mest av dina vänner?: Moa och Caroline. Det är bara för att det är mina bästa vänner.
Vad heter ditt ex?: Benjamin
Gillar du honom fortfarande?: Nej
Vill du ha en pojkvän just nu?: Kanske, skulle inte skada om man säger så.

Lite om mig bara. Hehe...

What doesn´t kill you makes you stronger


Sitter i skolan nu, riktiga inlägg kommer lite senare, kanske på nån rast. Bara så ni vet det.
Have a nice time dudes!





April April!

Idag är det första april och är det nån som har nåt bra skämt man kan dra på mamma eller pappa? Kommentera isf.
Idag så vet jag faktikst inte vad jag ska göra, ligger i sängen nu och har piss tråkigt, vilket är riktigt seeegt! Och egentligen så skulle jag och Ilona badat idag eftersom 85 st gillade min status. Men jag är inte med Ilona nu så det blir kanske nästa helg eller så får jag göra det själv, suck!
Imorgon är det måndag, helvete! Jaja inga klagomål nu. Men måste dra nu, mer uppdatering senare! Älskar er alla!






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se