Förlåt..

Känner att jag inte har tid längre. Orkar faktiskt inte hålla uppdaerinen igång nu när det är sommarlov och allt. Så tyvärr, jag tar en paus. Jag är vä tillbka om 2-3 veckor. Ha det bra tills dess, puss


Hos Amanda ♥

Just nu är jag hemma hos Amanda. Jag kom hit vid 11 tiden imorse och vi har haft det super kul verkligen! Hon åker till Kroatien om en vecka ungefär så jag får passa på att vara med henne så mycket det går! Vi har badat och solat hela dagen så nu har vi båda fått en riktigt snygg bränna ;) Btw, idag klippte Amanda mig också, blev super nöjd verkligen! Det behövdes! Här är före-efter bilder. Det blir ingen mer bloggning ikväll tyvärr, men imorgon är jag igång som vanligt. Sov gott, puss och hej (;
 

Men nu ska vi ut och sova i tält så det kommer inga mer inlägg ikväll. Sov gott och allt ikväll, puss


SHIIIT

Omayy! Har inte bloggat på några dagar nu, sorry for that! Men ni har nog överlevt va? Haha. Anyways så håller jag verkligen inte koll på dagarna nu när det är lov. Har vänt på dygnet helt. Jag va iallafall med Amanda i förrgår tror jag det va. Vi badade och solade, jäklar va varmt det va då! Skulle egentligen laddat upp lite bilder, men jag hinner inte det nu. (Förlåt Amanda!)
Igår så kom Victoria ner och sov över. Skit mysigt! Vi träffade Petter och Sebastian från min skola, så vi va ute och körde moppe hela dagen/kvällen. Och nu så ska Victoria sova över igen. Vi har typ degat hela dagen! Det är ju inte så att man vill bada i detta "fina" vädret. Aja, imorgon så ska iallafall jag in till göteborg och möta upp Gabriella och vi ska på bio, trevligt trevligt ;) Saknar henne sjuuuukt verkligen! Vet dock inte vilken film vi ska se, men som sagt: det löser sig!
Nu ska vi dampa loss här hemma, vilket mamma och pappa "älskar" hehe. Sov gott, så hörs vi mer imon. Puss och hej (:

DÅLIG UPPDATERING

Shit, jag vet att uppdateringen inte har varit bra, men jag har haft fullt upp! I förrgår så va jag med Ella och Amanda inne på liseberg och sen så sov jag över hos Amanda. Skit mysigt hade vi. Vi åt på Burger King, skrattade, pratade om allt typ och vi va hur flumiga som helst! Älskar den tjejen asså! Dagen efter så skulle hon och hennes mamma till Ullared så då släppte dom av mig hos Kamphol. Så va jag med honom ett tag sen så åkte jag och mötte upp Emilia och Victoria. Vi drog dock in till liseberg och jag är så jävla trött på det redan, haha. Sen så runt 7 tiden så åkte jag där ifrån och mötte Kamphol igen, så vi åt och sånt för jag fick en jävla migrän sak typ. Uschh! Sen så sov jag och Emilia hemma hos Victoria.


Idag vakande vi runt 12:30, mådde as illa inatt så jag har inte sovit sådär super bra om man säger så! Men hatar att gå upp så sent, dagarna bara går då ju :( Aja, eftersom vi inte hade nåt annat för oss...Gissa vad vi gjorde idag? VI DROG IN TILL LISEBERG IDAG IGEN! Och nu är jag hemma! Så ni fattar nog varför jag inte har haft tid att blogga va? Nu ska iallafalll jag och Daniel ut och köra lite moppe, sen så kollar vi säkert på nån film ikväll. Kärlek till vädret också, men lite varamre skulle inte skada! Eller vad säger ni?

Don´t wake me up

Åhh hade värsta bra drömmen idag. Kärlek och allt. Tänk om livet kunde vara så enkelt som i sina drömmar? Anyway så ska jag in till göteborg som jag skrev igår och träffa Gabriella. Vet inte än om jag ska sova där, men jag ska i alla fall åka in och möta henne runt 4 tiden.

Just nu har jag precis gått upp typ. Ska göra iordning en frukost och sen kanske jag går ut och springer ett tag, viket behövs! Mer av mig senare, puss


Vänner är som converse, alla vill ha äkta

Imorgon ska jag in till göteborg och träffa Gabriella. Har inte träffat henne på ett bra tag nu, så det ska bli kul. Jag tror att jag ska sova där också. Längtar skit mycket! Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske drar in till stan eller nåt? Men vi hittar säkert på nåt ;)

Nu ska jag strax börja dra mig till sängs, är inte ett dugg trött, menmen. Ska kunna orka gå upp imon också! Haha. Sov gott dudes! Puss


Jag måste få skriva av mig

Jag måste bara få skriva av mig lite.

Jag flyttade hit till kungsbacka för lite mer än ett år sedan. Och innan trivdes jag hur jäkla bra som helst och ville inget annat än att stanna kvar här, men nu har det verkligen vänt helt. Ibland önskar jag att jag aldrig flyttade hit. Jag har träffat helt underbara människor som jag älskar skit mycket, men jag har träffat vissa som jag helst inte ville träffa. Den personen som jag absolut helst vill tacka är nog en tjej som heter Frida. Hon är en så jäkla go tjej så ni fattar inte. Dock är hon 17 (några år mer än mig) men hon är verkligen helt underbar. Sen finns det verkligen några jag helst inte hade velat träffa, inga namn. Hur som helst, just nu vill jag inget mer än att flytta tillbaka till göteborg. Har liksom allt där. Jag hör inte hemma här om man säger så. Vissa är lite för "mogna" för mig eller vad man ska säga och vissa är tvärtom. Nej, jag trivs inte till 100% längre. Men som sagt, vad ska jag göra åt det? Finns ju inget jag kan göra. Men jag tycker det är bra att vissa visar vilka dom egentligen är. Har aldrig saknat nåt så mycket som jag gör nu. Vill inget mer än att komma tillbaka och va med dom som jag "tillhör". Fyfan. Och en annan sak, vissa pratar om mig till andra, men vill ni mig nåt så ta det med mig! Och inte rykten. För vem vet alltid sanningen? Jo, den som lider av ryktet.


Eyeshadow ♥








13:32

Idag ska jag bara vara hemma och typ titta på tv, blogga och prata med lite kompisar i telefon. En slappdag helt enkelt! Det måste man ha det också. Igår var jag ju med Louise och det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det började vräka ner med regn, så vi gick ut från liseberg och in på mc donald´s vid scandinavium istället. Efter att vi typ flumade ihjäl oss där så kom det ett killgäng i 20 års åldern och ba: min kompis tycker du är as snygg. Och jag började gapflabba men sen så satt dom och bara stirrade hela tiden. Så vi bytte plats och sen så kom det typ en kille och sa att jag skulle komma osv. Men vi stannade som tur va, och nu lever vi, haha! Men tack till dig Louise som gjorde min dag igår, älskar dig.

Ja som sagt, bloggningen kommer vara bra idag så ni vet! Ha det bra, puss


Liseberg

Idag vaknade jag runt 11 tiden. Kvällen igår blev väldigt sen så det va skönt att sova ut lite. Anyway så ska jag möta upp Louise runt 15-16 tiden och vi ska dra in till liseberg. Har inte varit med henne på skit länge nu, så det ska bli jätte mysigt.

Nu kom jag precis in från att jag har hjälp pappa ute lite. Tråkigt, men det måste ändå göras i vilket fall som helst. Men jag bloggar mer när jag kommer hem ikväll. Uppdateringen kommer inte ligga på högsta nivå under dagen, just so you know! Ha en bra dag, puss


Yes ♥


Jag älskar dig, bästavän ♥

Imorgon åker Lisa till härliga Kroatien! Kommer sakan dig sjukt mycket, och om du störtar så dör jag med. Jag älskar dig sjukt bästavän! Kommer sakna dig som f*n! Du är bäst. Tänk att om några timmar sitter du på flyget på väg till paradiset! Sola, bada och allt för mig! Älskar dig till 1000 verkligen, kommer att sakna dig. Ha det super bra nu!

Ja, såhär ser vi ut till vardags! Haha nej, men den är gammal. Men vi är typ såhär :)




Go Sverige!

Idag vinner vi! Nu krossar vi England :D


YOLO!

I onsdags så va det skolavslutnig, vilket var väldigt skönt! Men det va ändå skit tråkigt att min absoluta favorit lärare slutade. Hon försåtr verkligen en och var  verkligen en perfekt lärare, så det va faktiskt lite jobbigt! Anyway så gick jag, Emelie, Ida och Paulina hem till Emelie och tjockade oss med godis och avslutade med att äta pizza till middag, haha. Så på kvällen runt 7-halv åtta så drog vi in till schools out. Det va la lite segt i början, men sen! Jävlar vilket drag! Skum överallt, det va verkligen det roligaste på länge, längtar redan till nästa år! Sen så sov jag hos Paulina på kvällen. Tack till er tjejor, love you.

Igår så åkte jag även in till Lisas och allas skolavslutnig och den var typ som alla andras. Fika och sånt. Sen så gick vi upp till sisjön med hela Lisas klass och grillade och sånt mysigt! Och idag så har jag bara varit med Lisa och så träffade vi Benjamin en stund också. Har inte träffat honom på skit länge, så det va kul att prata lite med honom.
Förlåt verkligen för uppdateringen men som sagt, ni ser nog att jag inte har haft tid? Men nu ska jag ner och äta grillat med grannarna, så ni får ha en fin kväll! puss & hej (:


Godnatt fina läsare

Vill bara säga att jag är sjukt glad över att jag har er mina underbara vänner. Både de jag känner bra, mindre bra och nästan inte alls. Jag vet precis vilka som alltid finns där och det gör så att jag alltid somnar med ett leende på läpparna. Visst, jag kanske inte lever så jätte lätt, men ni gör mig alltid glad. Jag älskar er verkligen. Tack att ni finns!

Godnatt allesammans, är sjukt trött! Vill verkligen vara pigg imorgon eftersom vi har avsluting och allt, så jag måste verkligen orka med dagen imorgon. Är sjukt nervös också, vill inte börja 8:an! Betyg och allt, det kommer gå åt...Nej nu ska jag inte tänka så! Haha va tråkig jag är, godnatt sov gott! Ska lägga mig och läsa lite i Justins bok också, nu är livet på topp ♥


Strawberry

När mamma hämtade mig förut så stannade vi och gick lite i stan. Köpte inget mer än typ jordgubbar, haha. Nej men jag sparar mina pengar till imorgon då Amanda kommer och vi ska fika.
Såhär ser mitt schema ut för dom två närmsta dagarna:
Imorgon:
Först skolavslutning och direkt efter det så möter jag Amanda och då drar vi in till "kungsbacka stan" och fikar. Efter det så möter jag Emelie, Ida och Paulina, så ska vi fixa oss till schools out. Och som jag har sagt innan, jag har aldrig varit där så det är nytt för mig. Men det är en "fest" inne i kungsbacka med skum och sånt kuligt. Sen så hämtar pappa mig runt 23 och då ska jag hem och sova.

Torsdag:
Jag åker med mamma in till göteborg och går på Lisas och allas skolavslutning som börjar 10:15. Sen så sover jag hos Lisa och vi ska äta tårta och sånt mysigt med hennes familj.

SEN ÄR VI LEDIGA TILL AUGUSTI!! SUMMER ♥




With Ilona & Moa

Åhh imorgon är det sommarlov! kan ni fatta hur fort tiden går? Hoppas det inte går lika fort på lovet ;)
Anyway så är jag lite stressad just nu för mamma hämtar mig om 3min hemma hos Ilona. Vi har typ städat igenom våra skåp i skolan och kollat på skolans Kabaré. Skönt att inte ha några lektioner. Och så är det så jäkla härligt när man slänger alla mattehäften och allt. Men som sagt, vi har haft det mysigt idag, inte för att vi har gjort nåt speciellt eller så.
Men nu har jag skit bråttom, så det blir mer update om imorgon ikväll, så håll utkik! Puss

If I could just die in your arms

Idag har jag varit i skolan, like always ;) Fick pratat ut lite saker med Moa idag också, så det känns bra nu. Efter skolan så följde jag och Emelie med Ida hem en stund. Sen åkte dom till nån teater som deras syskon skulle spela, så jag och mammsen drog in till kungsmässan en stund. Jag fick med mig tre saker som redan var planerat och som jag verkligen behövde. Ett par byxor, en topp och en till topp. Det kommer bilder i nästa inlägg.

Så nu ska jag dra ner till duschen och sen så bloggar jag igen om en stund. Btw, tror jag ska titta på sverige-ukraina också.

Idag vinner vi!


Jag dör

Asså fyfan! Dessa tjejerna...Hur ska jag säga det? AVUNDSJUK! Jag hade gjort seriöst vad som helst, och då menar jag precis vad som helst! Asså tänk såhär, alla tjejer han har tagit upp på scenen, dom har ju liksom också tänkt likadant som alla. "Det kommer aldrig att hända, omöjligt, en på miljonen" osv. Dom har ju också stått med sin bästavän i köket och babblat om honom som en galning och är typ 100% säker att det aldrig kommer att hända. Men när dom väl fick biljetterna så hände det! Han kommer kanske till sverige och han kör "One less lonely girl" fortfarande, så varför inte tro på sin dröm som dom, när dom har tänkt likadant?
 Never Say Never.























Vi lever i nuet

Har precis duschat. Kom hem för nån timme sen från Carro. Idag har vi haft det hur mysigt som helst, men en tumme ner för vädret! Det ska ju va sol nu?! Aja hur som helst jag, Emma och Carro åkte in till frölunda torg en stund och käkade både sallad och glass. Kommer sakna dom skit mycket, men kommer träffa dom på deras skolavslutning som är på torsdag ändå :)

På tal om skolavslutning så har jag typ panik på vad jag ska ha på mig. Klänning kommer alla ha och jag gillar att sticka ut lite, men jag vill ändå ha klänning! Tjejproblem ;) Vi får se hur det löser sig. Efter vår skolavslutning så ska jag, Emelie, Ida och Paulina dra in till kungsbacka och gå på nåt som heter Schools out. Har aldrig varit där och det är typ skum och grejer, så det ska bli skit kul faktiskt. Sen så sover vi antaglien hos Emelie och sen dagen efter så åker jag in till götet tidigt för att gå på Carros och allas skolavslutning (eftersom alla typ går på samma skola) Nu vet ni, haha. Ha det bra
 


I love you today, I love you tomorrow, put it together and I love you forever

Shiiit vad uppdateringen har varit sämst! Men som sagt, jag hatar när man ska beklaga sig så vi glömmer det nu.

I fredags så åkte jag hem till Carro efter skolan. Vi typ hade en as Chill kväll med godis, musik, osv. Och i lördags så åkte jag och Carro oh tittade på fotbollsmatch, tyvärr så förlorade "vi". Suck!
Jag har iallafall sovit hos Carro hela helgen och ni anar inte hur kul vi har haft! Sen så träffade jag alla mina underbara saknade vänner här i Göteborg också, så det har varit hur bra som helst här(tex, Emma som jag inte har träffat på ett år! Ni får en bild på henne) Vill bara flytta tillbaks hit igen. Aja jag åker iallafall hem vid halv fem för jag ska va hemma runt sex. Så ni får ha en super bra dag! Puss


Sorry!!

Har inte bloggat nåt idag, jag vet. Ska bättra mig! Själv tycker jag att det är skit störande när man läser på varenda blogg om att dom ber om ursäkt för deras uppdatering.
Anyway så har jag varit i skolan idag, as chill! Vi skulle ha slutat 4 som vanligt men vi fick gå 2, kan ju inte bli bättre?! När vi slutade så drog jag in till Göteborg en snabbis och träffade kamphol en stund. Efter det kom mamma och då träffade jag Elin, Elin 2, Amanda och Carro. Var nämligen tvungen att hämta min skolväska som jag hade glömt kvar hos Carro sen i förrgår.
Just nu ligger jag i sängen, ska försöka sova nu. Första gången på typ 2 år jag lägger mig såhär tidigt! Aja och som ni fattar så bloggar jag från telefonen så det blir ingen bild som vanligt. Sov gott!

I can´t wait! Only 7 days left..















amandanicole.se

HEJ IGEN!
Fixat en nyare och fräshare design (stavning?) haha!
Hoppas Josefine gillar den, för den andra va mera tillfällig!
KRAM AMANDA

A pretty smile doesn´t mean a pretty heart


Homeday

Sitter hemma och bara chillar typ. Har inget för mig just nu. Kom precis upp ifrån grannarna efter att vi har pratat en stund. Det blev ingen kungs idag, tyvärr :( Aja, ska ut och tvätta bilen snart med Daniel, uschh fyfan va segt och tråkigt. Men livet kan inte alltid vara kul.

Imorgon är det skola igen, sucksucksuck! Och nu är det ju ingen Big Brother heller, åhh vad segt! Nej nu ska jag sluta gnälla och tänka possetivt, det är ju för helvete sommarlov på onsdag.


Sveriges nationaldag

Ligger i Paulinas säng nu och är seg som fan. Vi va typ precis nere och åt jätte god frukost och sånt mysigt. Vi somnade runt 1-2 tiden igår typ.
Först va vi med Ida och Emelie, skit kul verkligen! Sen så gick Ida och Emelie hem och då cyklade jag oh Paulina ner til willys och köpte jordgubbar, vindruvor, grädde, dricka och choklad. Inte såååå tjockt ändå, inget mot vad vi brukar iallafall, haha. Så mest tack till dig Paulina eftersom jag spendera mer än hela dagen med dig! älskar dig.

Snart kommer min pappa och hämtar mig, så jag måste börja göra mig iordning. Tror vi drar till kungs en snabbis och kollar på skor och kläder. Om jag får med mig nåt så blir det bilder! Have a nice day, byyyee ♥

SÅ JÄVLA FIN!?!?!

On my way to Caroline

Sitter på spårvagnen nu på väg hem till Caroline. Så ja, jag är inne i Göteborg nu. Blev skit krångligt att komma hem efter skolan förut så jag åker hem till Carro istället. Skolan har varigt som vanligt. Seg och tråkig, fast vi slutade 2 så det är chill. När jag kommer fram så ska vi ner till kobben (fotbollsplaner) och där ska Carro träna Lisa, eftersom Carro är skadad sp får hon inte träna.
Anyway, förlåt för uppdateringen! Men jag pluggade igår så jag hade inte riktigt tid:( men som ni ser så har jag en ny design, vad tycker ni om den? Själv tycker jag att den är sådär, vill ha text på, men det fixar sig nog snart. Aja det blir ingen bild idag eftersom jag bloggar från the phone. Have a good day people!

Ny design

Heeeej Amanda här!
Vi har suttit och gjort en snabb design här för josse va trött på sin förra :) Men denna ska vi bara ha till typ sommarlovet eller nån vecka innan, kram!
/http://amandanicole.se/

I never let you go




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se