Ett rykte förstörde hela min dröm.

Åhh jag är så jävla besviken, asså på riktigt! Det va en gratiskonsert igår!! :''''''''( Och jag menar, jag kunde typ nästan stått längst fram och se honom med mina egna ögon!! Kanske blivit OLLG, who know? Aja, fuck my life:(

Idag va jag med min underbara Idis igen, och vi typ kollade lite på Big Brother och åt lite..Fyfan va vi skrattade, shiiiit! Sen så hämtade pappa mig, och nu är jag hemma. Ska kolla på Big Brother ikväll med brorsan och sen blir det natti natti! Kommer iallafall sova gott eftersom jag fick VG på mitt matteprov idag, wihoo!


Fyfan, jag är tom i hela kroppen! Jag hade en chans, EN enda chans...



Kom precis hem från Ilona. Oh gud va kul va har haft idag, sjukt! Först va vi i skolan och onsdagar är rätt chill, vi börjar 09:00-14:10 så det är gött! Efter det så drog vi hem till Ilona och hämtade pengar, eller Ilona gjorde. Sen cyklade vi till kungsmässan och där köpte hon ett par högklackadeskor. Hon är ungefär 2m i dom, så ja det räcker väl till. Skit snyggt!! Ska övertala pappa på fredag att köpa ett par JC till mig, vilket jag aldrig tror att jag kommer få..menmen, man kan ju alltid hoppas. Jo på tal om fredag så ska jag och pappa in till kungsmässan och köpa skolavslutnings-kläder, och jag ska faktiskt inte ha klänning denna gången....Mer om det får ni på torsdag/fredag.

Och angående min rubrik så är det om Justin. Det gick en massa rykten om att han skulle ha en konsert i Oslo idag och vissa sa att det va så och vissa inte. Så igår så pratade jag med min älskade Amanda och vi såg att man kunde boka "sista minuten" biljetter dit. Men sen så ringde hon och sa att det inte skulle bli nåt så då gick den drömmen åt helvete! Och vi som liksom hade pratat med våra föräldrar om att åka buss upp dit och blablabla och allt va perfekt och vi skulle få åka oh allt! Sen så idag när jag och Ilona va på kungs så ringer Amanda: JOSSE DET VA EN KONSERT IDAG I ALLA FALL!!!! Och då blev jag helt tom i hela kroppen. Jag menar, hur ofta är han så nära? Så nu vet ni förklaringen. Så nu har jag suttit och gråtit hela kvällen, jag vet att det låter barnsligt, men ingen vet hur mycket det skulle betyda för mig att se honom! Men pappa tröstade mig och sa: Men vi åker över och ser honom på MSG... så vi får la se! Puss


Inspo ♥


















Hemma idag

Hej alla fina där ute!
Idag har jag bara varit hemma typ. Har inte varit i skolan pga av mina kramper i magen, det får jag alltid innan jag får mens, så ja inte skönt!! FML:( Anyway så va jag bara en snabbis på freeport för Daniel skulle köpa nåt, men det va så jävla tveksamt att jag skulle med, ville verkligen inte! Men vi köpte iaf godis och energidryck som vi ska ha till Big Brother ikväll + att mitt sötsug är enormt nu! När vi va där så köpte jag ett nytt skal också till telefonen. Med en "sliten" USA-flagga på, skit snygg enligt mig. Det va verkligen ett måste att köpa ett nytt.

Men nu ska jag ta en ipren, lägga mig i soffan och bara ta det lugnt och vänta på att kramperna ska gå bort! Ha det bäst, hej svejs (:

(Världens goaste parfym genom tiderna! Rekomenderas!)


I turn to you

Kom typ precis hem från min lille gosiga Ida (missförstå mig inte) haha. Men vi har iaf haft det hur bra som helst. Först va vi i skolan och det va det värsta jag har varit med om, vill inte ta det här. Sen så gick jag med Ida hem och vi åt lite, snackade, skrattade och såg på "Widerstedst & Jockibois show...mysigt mysigt! Det var verkligen huuuuuuur längesen som helst vi va med varandra, sen typ i oktober förra året.

Och nu när jag kom hem så har jag varit ute med hunden och har hoppat lite med honom, asså lite hinder och sånt. Så dagen idag har la varit sådär, fast hos Ida va den super! Nu ikväll klockan 22:00 så börjar mitt program, you know ;) Big Brother! Men ni får ha det som bra och njuta av kvällen, looovvveee!

(Hittade en skitbra sida där man kan redigera bilder. Så jag passade på att titta lite vad man kunde göra. Finns hur mycket som helst verkligen! För att komma dit trycker du HÄR!! Lite överredigerad bild, jaja det får gå!)


Min bror är kock ;)

Min bror står ute och grillar och jag hjälper till. Verkligen hur bra väder som helst också! Har legat och solat typ nästan hela dan och ja, har haft det hur bra som helst! Klockan nio så börjar Big Brother och någon ska åka ut, vet faktiskt inte vem jag tror, men det lär man få se ;) Imorgon är det skola också, suck. Aja ha en fin kväll människor, kisses and hugs!


Min åsikt

De flesta kallar Justin Bieber bög. Visst det är ju klart att ni får tycka det, men vafan, jag trodde bög va när killar drar sig till samma kön och inte när man sjunger och har en speciell stil? Asså att kalla nån bög överhuvudtaget är ju bara så jävla patetiskt! Det finns ju folk som är bögar och det är ju inget fel med det, eller? Och att kalla Justin bög visar man ju bara att man är så jävla avundsjuk. Han har en flickvän? Tänk om någon  gick och sa så om er, hur skulle ni må? Killar ni som tycker så tyck så, men håll tyst om det! Ni tänker säkert såhär: han ser ju inte eller hör inte när man säger så om honom här i sverige, men det finns ju folk över hela världen som tycker att han är gay! Så håll käften om det! Det är ju liksom bara att gå in på youtube och kolla på hans baby-video och se hur många disklikes han har, men om han nu är så jävla gay vafan kollar man på den då? Jo för att man är så jävla avundsjuk! Man ser kommentarer:gay, gay, gay! You can´t sing! Osv. Men om man inte tycker det så ge fan i att kolla på videon då?! Och att kalla honom Justin Bäver, haha asså det är ju liksom skrattretande! Vafan har inte folk nåt bättre för sig? Och han kan inte sjunga, utan han bara fortsätter sjunga för att han har fans, men man kan la inte ha fans om man inte kan sjunga, eller? Och killar, ni blir inte bättre genom att kalla honom gay/bög, utan ni sjunker bara mer! Och bara en snabb sak: kalla inte honom så, men ni får gärna tycka så men bara ni håller käften om det! Och bara så ni vet att era tjejervill ha honom mer än vad dom vill ha er, eller iaf de flesta!

Va bara tvungen att ta upp det!


Just girl things




We only live once

Vaknade runt 9 tiden imorse och kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp och åt frukost. Om ni undrar varför uppdateringen har varit sämst så är det för att jag va med Lisa igår och vi va ute med deras båt och sov i den. Fyfan det va den bästa dagen på länge! Saknar henne redan :( Anyway så badade vi, grillade, spelade fotboll med en massa andra ungdomar på ön vi seglade till, hur myyyyysigt som helst verkligen!

Idag så ska jag bara vara hemma och sen ska jag och Pappa hämta Daniel inne i kungsbacka och sen åker vi kanske in till Kungsmässan eller nåt. Men jag måste bara säga att när jag bloggade i fredags så skrev jag ett huuuur långt inlägg som helst och så stod det "internet har slutat fungera" så allt försvann, så jag blev så helvetes arg så jag sket i det! Men nu får ni detta. Ha en bra dag i det fina vädret grymma läsare! Love you guys

(Ni har redan sett bilderna, eller ja ni som läser min blogg. Men har inga andra på datan just nu)


Hos Clara

Förlåt för uppdateringen! Förlåt förlåt förlåt! Ska bättra mig. Men det är så jäkla mycket i skolan just nu så jag har liksom inte tiden att blogga. Anyway så ligger i Claras säng nu och bloggar från telefonen så det kommer inte bli det bästa inlägget för jag är skit trött också. Idag har det iaf varit en bra och en kort dag i skolan, sov även hos Evelina igår också och fyfan va vi skrattade! Igår så sprang vi km också och för er som inte vet vad det är så är det "Kungsbacka mästerskapet" och det va 3,4 km långt. Och i den värmen? Det va 37 grader i solen och vi sprang i det!? Aja vi kom i mål iaf och vi startade som 25 st och sen så var det bara 18 som kom i mål och resten hade hoppat av pga värmen. Aja nu ska vi sova. Så sov så gott så blir uppdateringen imon MYCKET bättre, promise! Much love

Kvällsdopp

Rubriken talar. Haha men va typ precis borta på holmen och tog ett kvällsdopp. Skönt va det, men kallt. Hur som helst så har jag inte all tid på mig i världen för att blogga för Big Brother börjar om fyra min. Fan att Camilla åkte ut igår, hejade på henne :( Men hoppas Amandus vinner. Jaja sitter och käkar flingor nu och ska upp och sätta mig i soffan nu.
Btw, jag var ute och sprang i en halvtimme förut också ;) Ha en bra kväll people och sov så gott inatt! puss


Bästa dagen!

Fan va bra vädret har varit idag! Sov hos Victoria inatt och vi körde typ "kuddkrig" till 3 inatt, åhh va kul vi hade. Men idag så åkte jag hem och hon in till Liseberg. Jag mötte Daniel på vägen också så vi åkte hem tillsammans. Hur som helst så fick vi gå hem från centralen i kungsbacka och det va seriöst piss varmt!! Så när vi inte va där vid det va så mycket folk så tog jag av mig mina byxor eftersom jag hade jeans, så jag gick med öppen tjocktröja och mitt linne drog jag ner så att det blev som en kjol.. Så kan man ju också göra haha :D

Har iaf varit och badat idag. Doppade mig 4 gånger, stolt! Så jävla skönt va det, åh kan det inte va sånt här väder varje dag nu? Så nu har man fått lite färg iaf, :) Och nu kom jag precis upp ifrån mina fina grannar för vi åt jätte god mat osv.
Nu ikväll så ska jag kolla på Big Brother sen drar jag mig till sängen. Ha det fint people!
 Love you all ♥


Jag är den jag är

Jag vet inte, funderar på att ta bort bloggen om jag ska vara ärlig. Men jag vet icke än. Anyway så sov Victoria hos mig igår och nu sover jag hos henne inatt. Vi har typ varit ute med lite folk och sånt mysigt i kungsbacka idag. Sen så tog vi tåget hem till Victoria runt åtta tiden. Så det har varit rätt chill idag, vädret har varit ganska varmt också :D

Imorgon så ska Victoria in till Liseberg och jag ska hem. Orkar inte följa med dit, är typ redan lite trött på det. Aja ska sova nu, men ni får ha det braaoo och sova så gott! Och imorgon är det sista dan av långhelgen, fan. Aja natti natti dudes!


Liseberg

Sover hos Victoria inatt. Ligger i sängen med henne nu och vi ska sova, är huuuur trött som helst. Anyways så har vi varit på lisse med Kalle, Matte, Gabbe och Petter. Sjuk kul hade vi. Åkte faktiskt gbg-hjulet och höll på att svimma, men men jag klarade det.

Imorgon ska kanske Victoria sova hos mig och då ska vi antagligen ut med nåra. Jaja är skit trött så mer uppdatering imon! Godnatt fina läsare! ♥


30 frågor + svar

OM MIG:
1.Vad är hela ditt namn?
 Josefine Granhage
2. Vad gillar du mest med dig själv? Om man tänker utseende så är det nog ögonen, men bara i vissa ljus. Annars hatar jag dom! Men det jag gillar mest är att jag skiter i vad folk tycker om mig och jag står för den jag är.
3. Vad är din högsta dröm? Om jag bara kunde så skulle jag hjälpa alla fattiga människor till att få det bra. Och att träffa Justin Bieber såklart.
4. Vad är du rädd för? Haha, ja det finns mycket! Men mest att jag typ skulle göra nåt dumt och förlora en vän.
5. Älskar du nån just nu? Ja
6. Är du kär? ja
7. Vad är ditt favoritämne i skolan? hemkunskap, ibland matte, svenska och engelska
8. Om du fick ändra nåt med dig själv, vad skulle det vara då? min kropp
9. Har du testat droger? gud nej!
10. Har du varit full nån gång? ...
11. Vem gillar mest i din klass? gillar alla lika mycket fast på olika sätt
12. Är du höjdrädd? Både ja och nej
13. Vad längtar du efter just nu? När jag landar i New York och sommaren!
14. Älskar du sommar? Ja!!
15. Är du rasist? Absolut inte! Men jag gillar inte när vissa utländska bara förstör. Inte så att jag gillar när "svenskar" förstör heller, men ja ni fattar?
16. Vem ha du alltid grymt roligt med? Paulina, åh herre gud..det går verkligen inte en minut utan att vi skrattar
17. Är du mycket för märkeskläder? Njaa, asså jag älskar ju typ Juicy dresser. Men jag bryr mig inte om det så
18. Har du pussat nån? Ja då
19. Har du tappat en vän någon gång? Ja, tyvärr
20. Vilke ögonfärg är finast? Det beror på vem. Skulle aldrig kunna se typ Justin i isblåa ögon. Så det beror verkligen på vem isf
21. Älskar du vinter? nja, älskar att åka pullka :D
22. Vilka är dom snyggaste skorna? Jeffrey Campbell, converse och palladium
23. Vad är det roligaste du vet? att skämma ut mig, skratta och göra helt galna saker med kompisar
24. Ska du ha barn när du blir stor? Ja, jag tror det
25. Vad vill du bli när du blir stor? Filmstjärna, veterinär eller modell
26. Vad betyder mest i ditt liv? Mina vänner, familjen och mina hundar haha
27.Vad har du för skostorlek? 38
28. Vad gillar du mest att göra på fritiden? gå på fester med kompisar, se på film, gå ner till stranden och lyssna på Justin
29. Vem kan du verkligen vara dig själv med? Moa och Kamphol, finns många fler
30. Har du varit ärlig på dessa frågorna? till 110%



Trött!

Hej mina fina bloggläsare!
Kom precis hem från skolan. Vi hade "måbra-dagen" idag och det va skit kul. Vi klättrade klättervägg med några i åttan och lite från vår klass. Själv klara jag att komma upp till 10 meters höjd fast jag är höjdrädd och det va det värsta jag gjort (10m va det hösta). Det va verkligen inte höjden som var värst, utan att väggen lutade högst upp så mina armar och ben bara skakde. Så det kändes verkligen!
Efter det var det bara att promenera till valhalla badet och där simmade och hoppade vi från hopptorn. Hoppade bara dock från 7m, ellr bara och bara men jag hade helst velat hoppa från 10, men nej det fick vi tyvärr inte! :(

Dagen har varit bra och jag cyklade hem så nu ska jag gå och lägga mig i soffan och typ inte göra nåt mer idag. Gött med långhelg också, love life! Jaja ha det braoo! Much lovee


Måbra-dagen

Imorgon har vi nåt som kallas för "måbra-dagen". Och jag, Ilona, Clara, Evelina och Moa ska klättra klättervägg och åka oh bada på valhallabadet. Vill verklgen inte bada, för 8:orna och 9:orna ska med också och jag trivs verkligen inte med min kropp. Hade verkligen gjort nåt annat, men det är bara gilla läget );

Anyway så ska jag faktiskt gosa ner mig i sängen nu, är skit trött! Mer bloggning imorgon, kolla då mina fina, sov gott.







I´m just me!

Ojoj! Jag klagar att jag har en dålig uppdatering nästan i varje inlägg, men nu menar jag verkligen det! Förlåt!!
Anyway så har jag varit i skolan idag som vanligt och inget speciellt hände. Efter skolan så drog jag hem till Clara en stund och där åt vi som vanligt (hehe) och så tog vi bilder med hennes pappas systemkamera, mysigt mysigt! I lördags så var jag med Kamaphol, Victoria, Flip och Emil. Emil är dock Victorias pojkvän och dom är så söta tillsammans så ahh, är hur avis som helst :) Men vi typ köpte godis, såg på film och typ chillade ute. Sen åkte jag hem på söndag och då hämtade mamma mig och då drog vi till kungs. Vi kollade på skolavslutningskläder och vi hittade massor av fina grejer!
Jaja, nu vet ni lite.. Ska äta nu igen, haha. Men ska typ bara kolla på Big Brother med brursaaan ikväll och så blir det la lite bloggning, vi får se! Men ha en fin kväll everyone.


Paulina- Jag älskar dig!

Har varit i skolan idag, som vanligt! Veckan har gått jävlgt snabbt om jag får säga det själv. Hur som helst så har jag varit med Paulina hela dagen och vi har varit på Liseberg och inne i stan. Det va typ 3 månader sen vi gjorde nåt, så det va riktigt roligt! Nu på kvällen innan jag åkte hem så bakde vi en kladdis och hon blev missnöjd :)
Anyway så ska jag gå och lägga mig nu! Men tack till dig Paulina om du ser detta- att du gjorde min dag! Love you! Sov gott mina fina, puss


Godnatt mina fina ♥

Förlåt för världens sämsta uppdatering, men jag har inte orkat. Inte för att det är jobbigt, men jag har så sjukt mycket nu...
Idag va jag med Moa, och fyfan vad vi träna!! Först sprang vi 2km, sen tränade vi stenhårt hemma. Känns riktigt gött nu, men saken är den att jag har redan träningsvärk i magen och kan typ inte böja mig, så hur ska jag komma upp ur sängen imon? Wish me good luck people! Imorgon ska vi dra iväg med klassen till aranäs och titta på nån dans blablabla, så vi skippar alla lektioner på förmiddagen förutom språket :(
Jaja, nu ska jag gå och sova och jag är skit sur! Fick inte se på Big Brother idag för att den där jävla sporten ska ta över allt, åhhh jag är så jävla trött på den! Hur som helst, godnatt alla fina läsare och sov gott! Mer av mig imorgon, puss!



10 Sanningar om mig själv..

* Jag är seriöst världens svagaste människa för sötsaker. Fast inte tårta!
* Jag hatar småkryp. Haha random!
* Min favortit färg är rosa och lila. Om man inte räknar med svart och vit.
* Jag är oftast glad och får mina skrattanfall. Och det är inga vanliga anfall, utan jag skrattar typ i 20 min utan att andas, haha! Nej men ni fattar. Och om inte, kan jag ha riktigt tråkiga dagar då jag stör mig på allt och inget.
* Jag tittar på Big brother nästan varje dag.

* Min favoritmat är köttbullar med potatis/mos med lingon

* Jag tycker inte att jag är tjock längre

*Jag är galen av mig!

* Jag är inte nöjd med mitt utseende nånstans

* Min drömresa (utom usa då) är Japan





Plugg :(

Har precis ätit och jag oh pappa kom hem för typ 1½ timme sen från Liseberg. Jätte mysigt hade vi! Fick dock inte upp honom i Atmos Fear denna gången, men nästa gång då jävlar! Anyways så ska jag fortsätta läsa på lite till tyskaprovet imorgon. Kan nästan det mesta nu men lite till gör inget.

Imorgon blir det en vanlig skoldag, vet inte vad jag ska göra efter. Kanske drar hem till Moisen, vi får se. Ska ut och köra moppe nu, ha det fint! Pussar


HAHA DETTA GJORDE MIN KVÄLL!


Your love is my drug

Har precis ätit och varit och handlat med pappa. Det blev ingen Liseberg idag, tyvärr. Men vi ska antagligen dit imorgon så jag måste prata med Lisa och blablabla..
Anyways så ska jag och pappa strax ut och köra moppe, wiihooo! Har inget planerat för ikväll men det antagligen en "hemmakväll". Detta inlägget blev bara lite kort men shit the same! Ha en bra kväll än så länge, hugs and kisses!


When I see your face, ♥

Kom precis hem från en biltur. Haha nej men jag och pappa var ute och åt god mat och så, myyyss! Imorgon så skulle jag egentligen åkt hem till min saknade Lisa men det sket sig. Hon ska typ städa och sånt för att hennes pappa fyller år, så jag åker förbi henne en snabbis på söndag istället. Hur som helst så ska jag gå upp i lagom tid och inte sova bort hela dan, vilket innebär runt 9 ska jag upp. Jag och pappa ska dra ut och köra lite moppe och sen ska vi faktiskt åka in till Liseberg. Så det ska bli roligt och mysigt, men ni får ha det så bra..själv ska jag lägga mig nu, är dööö trött! Så godnatt för mig, sleep tight!


Hoppas, hoppas, HOPPAS!

Satt och kollade lite på google så kom tanken upp att jag ska kolla lite på biljetter till Justin konserter nu dom närmsta månaderna. Och så stod det att han kommer till London den 9 juni och det finns ganska många biljetter kvar! Pappa sitter och tittar på handboll nu och är helt inne i det, mamma också. Men när dom har tittat klart, då får dom bara vänja sig vid mitt tjat! Haha men pappa har faktiskt lovat, att om han kommer typ till ja London, tyskland, norge, asså ett land nära här så ska vi gå. Och tänk om han säger "jaja vi får la ta dom platserna då!" asså shiiiit va glad jag skulle bli. Vi får se hur det går, men mer uppdatering senare så ska ni få se vår konversation...puss!


Svaren till frågestunden - del 1


Det funkade inte att göra ett videoinlägg just nu, men till del 2 så kommer det. Hoppas ni blir nöjda med svaren finisar!

Hur mycket gillar du Justin Bieber på en skala 1-10?
-
Ja du, det va en bra fråga. Kanske 2. Haha nej jag skoja, 10!

Hur mycket betyder Moa för dig?
-
Allt. Hon är som en bästa vän och en syster på samma gång.

När åker du till New York?
-
Vi har inte bestämt nåt speciellt datum än, men runt slutet av juli eller början av augusti. Någonstans emellan där.

Vart har du köpt din Justin Bieber tröja?
-
Det va min underbara kompis Clara som köpte den i Thailand, men vart vet jag inte.

Hur mycket betyder din bror för dig? Hur gammal är han? Han är sjukt snygg!
-
Ja, han betyder jätte mycket! Han är 21 just nu, men fyller 22 i juli. Haha det ska jag hälsa honom!

Tycker du att Kamphol är snygg?
-
Ja det är han väl. Men jag skulle aldrig kunna va tillsammans med honom, eftersom han faktiskt är min bästa killkompis.

Vad är det med USA/New York du gillar så mycket?
-
Jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Det är nog mest för att alla har bilder på det och att det är massa kändisar som bor där och att massa filmer är inspelade där. Och alla sky-skrapor. Haha jag vet faktiskt inte, men jag bara älskar det, så det ska bli kul att stå där snart med sina egna ben.

Har du en iPhone 4 eller 4s?
-
Jag har en 4s

Glass/godis?- Oj den va svår! Regnar det och så ute så tar jag godis och om jag har mens. Men är det varmt ute och man sitter på stranden, så tar jag glass. Så det kan jag inte svara på.
Dator/mobil?- Mobil
Hemma/utomlands?- Jag har ju alla vänner här hemma, men det är skönt att komma bort också. Så utomlands.
Färgglatt/svartvitt?- Färgglatt och svartvitt på vissa skolfoton.
Måla/fota?- Haha så fort jag får tag på ett papper så kladdar jag på det, men så fort jag får tag på en kamera så tar jag kort. Men fota tar jag isf eftersom jag inte kan måla.

Men som sagt, del 2 kommer att vara på ett videoinlägg, byyyyeeee!


03-05-2012

Ligger hemma i soffan nu, ville inte gå till skolan med den mensvärken jag har! Fyfan va ont jag har, helt obeskrivligt. Får se om jag går imorgon, vi får se. Ska bara ta det lugnt idag, inte göra nånting. Kanske om solen skiner så lägger jag mig på altanen, men det ser ganska bra ut ute en så länge. Ska sova en stund nu eller typ kolla på film och ta en värktablett. Ni får ha det så bra och jag vill bara påminna er om att uppdateringen kommer ligga på topp idag eftersom jag inte kommer att ha nåt bättre för mig, så lite svar från frågestunden kanske kommer sen också. Hej svejs! (:


Så orättvist!

Är det bara jag som är så jävla avundsjuk, kanske inte bara för att det är Justin utan liksom deras förhållande!? Åhh tänk att få uppleva att leva sådär med Justin! Du ska va glad Selena, du ska va glad!
Så jävla söta!








Kväll

Har varit i skola som vanligt, sen så drog jag hem till Moa efter. Vi låg och solade i typ 2h och nu har jag rand! Känns riktigt skönt att ha fått lite färg. Sen så körde Moas syrra mig halvvägs hem och den andra halvan åkte jag moppe hem. Och nu så har jag gjort mat till pappa och till mig och Daniel. Så vi ska titta på Big brother och sånt mysigt, sen ska jag sova! See you later people, kiiiissses! 
 


Perfekta människa!




Förlåt!

Oj det känns som om jag inte har bloggat på flera dagar! Även fast jag gjorde det i förrgår eller nåt, jaja shit the same förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp.
I lördags var jag inne i stan och mötte Victoria och vi drog in till Liseberg, oj herre gud va kul det va! Vi hittade/träffade tre par killar som vi blev kompisar och nu är victoria typ på g med en, haha. Sen på kvällen så sov jag över hos Victoria (: Sen i söndags så drog vi in till liseberg igen och då träffade vi killarna igen och så mötte vi upp Moa och sen kom en massa fler, skit roligt! Och sen på kvällen så sov jag hos Victoria igen.
Och igår på valborg så sov Victoria här, haha mycket sovande hit och dit. Anyways så gick vi ut på kvällen och grillade vid havet och spelade musik. Och så träffade vi några som vi inte ens kände och dom bjöd oss på en massa saker, ja typ cola och korv och sånt...Sen så kom Elsa babe och va med oss en stund,sen så var det roliga över så vi kom hem vid 12 tiden på kvällen. Så vi la oss i friggeboden och somna som två grisar.

Så mina dagar har varit helt underbara! Tack till er som va med ♥ Och nu så åt jag och Daniel precis lite jordgubbar med choklad, love life! Men ni får ha en riktigt bra kväll people, byyyeee!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se