Godnatt folket!


Jag älskar dig...



Det finns inga ord att skriva, mer en att denna tjejen är bäst!
www.lovakronlids.blogg.se


Hoppas ni ser detta...


Åhh detta saknar man riktigt jävla mycket! Fasiken va tiden går fort, kändes som om detta va igår typ. Synd att man typ aldrig pratar med vissa här mer. Som sagt, har känt dom här vännerna sen jag va mindre än detta. Så ja, saknaden är STOR! KÄÄÄÄRRRRLLLEEEKKK!!

Oskar Falk: jätte go kille som jag har känt sen jag började på dagis och vi har gått i samma klass enda upp till sexan, då jag flyttade. Saknar honom, aa asså som kompis nu då.

Elina Pettersson: en jätte go tjej, som jag saknar.

Sara: min gammla bästavän som jag inte har kontakt med längre och jag saknar henne sjukt mycket.

Noah Lövqvist: en roig kille som jag inte har träffat på typ 2000 år.

Philip Lewin: världens roligaste. Skrattar alltid! saknar honom också, har känt honom sen 0:an.

Elin Mattsson: Min gammla bästis, har träffat henne några gånger sen jag flyttade men vi har inte direkt den bästa kontakten längre. Saknar henne enormt.

Caroline Sandstörm: bästavän. Kan inte säga mer en så. Har kontakt med henne fortfarande och vi har känt varann sen vi gick på dagis.

Ida Hansson: sjukt go tjej, världens roligaste humor. Skrattar alltid. Tyvärr så har vi inte heller så bra kontakt längre, men jag saknar henne enormt!





Jag och Oskar här då, haha :D


Jag är kär...!


HEEJJJ!

Äntligen! Datan är fixad, så jag kan blogga nääääääär jag vill. Skulle bara säga att jag är kär nu, seriöst. Men jag säger inte vem, eller okej. Det är Justin Bieber. Jag är kär i honom på riktigt känns de som. Jag vet, de låter jävligt konstigt, men man får ju bara fjärilar i magen varje gång man ser honom på tv eller datan och när han ler. Aja nu ska jag inte skriva mer om det för de blir ju bara pinsamt. Anyways så har jag varit på tjejmiddag med några tjejer inne i Göteborg i helgen, hemma hos en som heter Mikaela. Hon är en helt underbar person, tyvärr så tappade vi kontakten ett tag, för hon bytte skola i 6:an och de gjorde ju jag med. Men igår så sov jag hos henne och man känner verkligen vilka som är riktiga vänner. Älskar henne sjukt mycket. Haha, sen så åkte vi isbacka typ vid 23:00 tiden och de va as kul! Men lägger in ett inlägg snart igen för jag måste sluta nu, men hörs snart! Checka snart igen! KÄÄÄRRRLLLEEEKKK!

   

 

 That should be me, holdin´your hand.
 That should be me, makin´you laugh.
 That should me, this is so sad.
 That should be me, that should  be me.
 That should be me, feelin´your kiss.
 That should be me, buyin´you gifts.
 This is so wrong I can´t go on, till you belive...That should be me!




Clara..

HEEJJJ!
Nu sitter jag med pappa, Clara o Daniel i soffan och kollar på "2012" de hjälper verkligen att man tittar på den när man är inne i de året nu, så bäst o passa på innan jordden går under...Då ärrre kört! Men anyways så ska Clara sova här inatt o vi ska ha de bättre en bäst, fast de har vi redan haft men jag mena att de ska vi fortsätta med. Men måste sluta nu, men ni får ha en bra kväll och sova så gott! KÄÄÄÄÄRRRRLEEEKKK!!


Rast!

HEEJJJ!
Nu sitter vi på lektion, eller aa vi har rast nu och vi sitter inne i klassrummet. Har haft en jätte rolig dag idag, vet inte varför men jag har varit så allmänt glad bara. Och sen är de ju kul att komma tillbka till alla kompisarna. Idag ska jag PLUGGA rätt så mycket, känner att jag ligger lite efter nu, men de kommer jag ikapp snart hoppas jag. Efter skolan så ska jag även gå hem till Moa en liten lite stund innan mamma hämtar mig. Men måste sluta nu, vi hörs! KÄRRRLLLLEEEKKKK!


Storebror!

HEEJJJ!
För er som INTE visste så har jag en storebror. Han är 21 och fyller 22 i juli. Han är inte riktigt min bror om man säger så eller jo fast nä. Eller asså vi har inte samma pappa. Men han har alltid varit vid min sida sen jag föddes. Och han bor här eller aa nu har han en egen lägenhet i Göteborg men han är här hos oss rätt ofta. Men hans riktiga pappa bor i Danmark, så dit åker han ibland då och då. Ville bara slänga in detta inlägget snabbt och hoppas att han ser detta. Är jätte stolt över honom, han har hjälpt mig i genom rätt så mycket. Fast vi har ju bråkat då och då också, men de hör ju liksom till syskon. Men ville bara säga att jag älskar honom.♥

Här kommer både gammla & nya bilder!








Videoinlägg snart!

HEEJJJ!
Har haft en liten bloggpause, men de får ni veta snart på videoinlägget, som då kommer i nästa inlägg. Idag har jag o mamma varit hemma, och vi har tagit hand om våran lille sjuke hund, som heter Elvis. Han va hos vetrinären i måndags, och fick lugnande medel som gjorde att han kändes som han va död. Och då blev han dit kallad idag också för de skulle operera honom. Tack gode Gud att de gick bra!! Han kom ut levenade! Nej, men han är i rätt så bra form nu, iaf om man jämför mot va han va i måndags. Haha, fast då fick han morfin i sig, men jag ska inte skratta åt honom men han gick runt som om han va full och vinglade osv. Men han mår bra nu som tur är. Aja, de kanske är bra om jag berättar varför han fick åka in också. Jo de va för att han hade fått problem med tänderna. Allvarliga problem! Så han var sövd från 10-13:00 idag.


Idag har jag inte gjort nåt speciellt, mer en att tittat på tv. Och jag mår ganska bra nu. Men nu kommer snart ett videoinlägg och jag tycker de är SÅ pinsamt att prata när folk lyssnar. Aja, sånt måste man ju göra när man har blogg. Men ibland så har jag faktiskt lust att skriva mycket i vissa inlägg. Jag vet inte varför men nu när jag inte har bloggat på ett tag så kliar de i fingrarna. Haha. Men nu måste jag sluta, men checka in om några minuter så kommer de ett till inlägg eller flera. KÄÄÄÄÄÄÄRRRLLLEEEKKKK!!


Jag idag

Humör?- trött
Kläder?- jeans, tröja och en tjocktröja
Hårfrisyr?- utsläppt
Smink?- mascara och lite ögonskugga
Hur känner jag mig idag?- trött och huvudvärk
Dagens skratt?- jag och Victoria va på väg till frölunda torg och så satt vi på spårvagnen och så satt vi på en fyraplats och vi hade fötterna uppe på sätet och de kom en tant o skällde ut oss.
Dagens tråkiga?- sitta och inte göra nånting
Vad gör du just nu?- bloggar och tittar på tv
Hur mår du?- sådär inte på de bästa humöret
Vad har jag varit sugen på idag?- lasangne, subway och frukt
Vem har du varit med idag?- Victoria
Vem fick dig att bli glad idag?- mina kompisar på facebook och Victoria
Vem fick dig att bli sur?- pappa
Vad ska du göra nu?- gå och duscha så därför måste jag sluta skriva nu!

KÄÄÄÄÄRRRLLLEEEKKKK!

Älskling.

Såhär tycker jag:
Är han snygg?- ja
Är han bra?- obeskrivligt bäst
Är han söt?- världens sötaste
Är det din drömkille?- ja!
Varför gillar du honom?- för att han är så sjukt begåvad och är så jäkla bra
Dansar han bra?- bättre en någon annan
Gillar du hans smile?- jag dör typ så fort jag ser de, så ja
Har han snygg klädstil?- verkligen!!
Vad tycker du om hans tjej?- jag tycker att hon ska vara otroligt stolt över honom och att hon har honom, klart man är avis men vad ska man göra åt saken? Men dom är fina tillsammans.
Tycker du att hans tjej är söt?- ja
Gillar du hans film, böcker, låtar osv?- allt är bra eller inte bra utan bäst.
Är han din idol?- ja
Vad skulle du göra för att få träffa och vara med honom en hel dag?- allt
Vad skulle du göra/hur skulle du reagera om du får ett kuvert med en konsert och backstage med honom?- skrikit, gråtit, skrattat och svimat.
Varför tycker du att han är begåvad?- titta på honom, han kan ju för f*n allt?!
Vem pratar vi om?- Justin Bieber.
Jag har inte sagt att ni inte får hata honom, men seriöst det finns inget att klaga på?

The most perfect boy in this world!



















Hemma!

HEEJJJ!
Hem ljuva hem. Nej men nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Victoria sen igår. Vi har haft jätte roligt och vi va med Kamphol o nåra. Men tänkte lägga in lite insperation och lite random bilder nu så jag bloggar lite senare också. Ha de bra så länge readers. KÄÄÄÄÄRRRLLEEEKKKK!








































Det va gött!

HEEJJJ!
Just nu gör jag samma sak som igår, alltså jag är med Victoria och Kamphol i Göteborg. Men innan de så va jag med pappa på gymmet och de kändes riktigt jäkla bra. Den här känslan ska man ha varje dag, pigg o tränad...finns ju inget bättre. Men iaf, idag ska jag sova hos Victoria och vi ska ha de bäst! Och de viktigaste som har hänt idag är ju...gissa? Snön såklart. Fan att de inte va julafton idag istället. Så nu är de riktigt mysigt. Men jag har inte så mycket mer att skriva nu, men jag gör ett kvällsinlägg sen, så ni får ha de bäst readers! KÄÄÄRRRRLLLLEEEEKKK!
Ingen bild nu, men de kommer till kvällsinlägget, puss!♥

Gästinlägg by Victoria!

HEEJJJ!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag är med Josefine och Kamphol nu, och vi har as kuuuuul. Jag gillar Josefine för att hon är en bra vän och är rolig av sig m.m. Jag är Victoria, Jag gillar Josefine jätte mycket. Jag ber om ursäkt mot det jag gjorde mot Josefine och er andra som jag va tyken mot. Men om de är något ni vill prata med mig om så ta de inte här genom bloggen utan på facebook eller telefonen. Men ska gå nu så ni får ha de så gött, medans vi har de bäst! Hejdå// Victoria


Be you!

HEEJJJ!
Försökte att blogga genom mobilen igår, men allt ska ju krånglade sig om vanligt när jag ska gör nåt! Men igår så va de en vanlig dag i skolan och vi slutade klockan fyra så de va segt. Men efter skolan så gick jag och Moa hem till Moa och fixade oss lite o så. Sen så mötte vi Lova och Julia och så gick vi till kungsmässan och tog en fika på espresso house. De va jätte mysigt, men de va ju förstagången jag träffade dom två, men jag älskar dom redan, två helt underbara och goa personer! Men nu ska jag dra in på lektion, men ni får ha en bra dagså bloggar jag sen så gå in i kväll och titta på lite kvällsinlägg! KÄÄÄÄÄÄRRRLLEEEEEKKK!














....................

HEEJJJ!
Kan inte blogga mycket nu, men pappa ska fixa datan snart och jag börjar lektionen nu så vi ses!
KÄRLEEEEEEKKKK!!

Träning!

HEEJJJ!
Dags för lite träning nu då, det behövs! Så just nu så är jag med Ilona och Moa och dom ska ut och springa medans jag är hemma och tränar lite med typ yogaboll osv. Blir verkligen jätte glad för er som läser/följer min blogg! Men nu ska Moa och Ilona dra ut och jag ska träna, så vi hörs! KÄRLEK!






Sista lektionen!

HEEJJJ!!
Bara så ni vet så har jag ingen dataor hemma just nu, eller den är hemma men den är sönder så jag kan inte blogga. Men den enda gången jag kan blogga är i skolan på skoladatan så de ska jag göra nu, så nu kan ni börja läsa igen för jag kommer att blogga varje dag! Anyways så sitter jag ocj klassen nu och väntar på att bli insläppta på sista lektionen och de är SO och de är så tråkigt. Och vi slutar 4 idag och de är ännu värre. Ja, idag så ska jag hem till Moa och vi ska typ träna och så typ. Igår så va jag och Moa på bio och vi såg lejonkungen i 3D och den va as bra, eftersom jag älskar den, haha. Sen så åt vi på ett Café. Men nu går vi in men ni får ha de så bra så länge, så kanske jag bloggar lite på Moas data sen! KÄRLEK!

FASHION!♥










BEAUTIFUL PEOPLE!♥













EVERYBODY NEED...♥







Paulina Leskovar!

HEEJJJ!
Jag vet, jag vet...Jah har inte bloggat nu på ett par dagar. Men de är faktiskt så att jag har ingen data hemma just nu, för den funkar typ inte. Så nu passar jag på att blogga på Paulinas data. Idag så har jag varit med Paulina då som ni säkert förstod. Vi har inte gjort nåt så specilllt mer en att vi bakade två sockerkakor förut och de va gott. Sen har vi la typ bara lyssnat på musik och spelat kort. Och de roligaste vi har gjoret idag var ju såklart att göra en ny header. Hoppas ni gillar den, för den är designad av Paulina och jag blev rätt så nöjd iaf. Eller ja, jag blev nöjd. Men nu ikäll så ska Moa sova hos mig och min pappa kommer om typ två minuter så jag måste sluta nu, men ni får ha en bra kväll så bloggar jag när jag kan! KÄRLEK!






NEW YEAR!


HEEJJJ!
Hoppas ni fick en grym kväll igår. Det fick iaf jag. Carro, min bästavän kom ner till oss och vi smällde tårtor och en massa smällare, de va as nice. Just nu så sitter jag och mamma och kollar på något tråkigt program så jag passar på att skriva lite. Igår gick vi och la oss typ´vid 4 eller nåt så vi sov till ett nånstans. Men ikväll så ska jag och mamma dra inoch kolla på bio. Vi ska se "Simon och ekarna" hoppas att den är bra. Någon som ha sett den? Men nuu har man ju ett helt nytt år framför sig och sen så går ju vårterminen i skolan ganska så fort också och sen så är de sommar. Så detta ska bli ett bra år. Mina nyårslöften är att: träna mer, äte mindra av sötsaker och sluta bita på naglarna. Hoppas att jag lyckas. Men jag måste dra nu för vi ska åka strax, men ni får ha en bra dag så länge så bloggar jag när jag har kommit hem efter bioon så berättar jag om jag tyckte att filmen va bra.  
KÄRLEK!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se