Believe in your dreams

Förlåtförlåtförlåt! För uppdateringen. Har inte haft nån tillgång till datan nu dom här 2 dagarna, så har inte kunnat blogga.
Anyways så sov Paulina över hos mig i måndags och då va vi inne en stund i stan och träffade Robert, Stephanie och Sara. Hur kul som helst verkligen! Sen igår så åkte jag och Moa till fjärås och mötte upp Emelie och Matilda, så tittade vi på film, snackade och köpte massa frukt och doppade det i smällt choklad, mhhh! Så jäkla gott va det, det va längesen jag åt nåt sånt gott! Sen så sov vi hos Matilda, det va verkligen skit mysigt! Saknar alla redan. Och det roliga är att jag och Moa blev kompisar med Matilda och Emelie när vi skulle köpa Justin biljetterna, då vi sov på gatan. haha!

Hur som helst så va jag i åsa idag och åt god middag på resturang med mina underbara grannar! Dom är verkligen helt underbara. Har känt dom sen jag kom tll världen och vi brukar åka till åsa varje sommar och äta, vår lilla tradition om man säger så! Så är så mätt så jag typ spyr snart, hehe :) Men det är också som en födelsedagpresent till mig. Men det va verkligen hur mysigt som helst!

Bjuder på en gammal bild på mig och Fridaaaaaa

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se