Imorgon börjar helvetet

Har inte hunnit uppdatera nåt! Har inte bloggappen på telefonen heller, men förlåt!
Anyways, i måndags så sov jag, Victoria, Alexander och Kalle hemma hos Robin. Vi badade först på holmen, sen så drog vi hem till Robin vid 8 på kvällen och badade i hans bubbelpool i 3 timmar! Sen så satt vi och snackade till typ 3 på natten, det va verkligen hur mysigt som helst!

Sen dom här andra dagarna har jag mest spenderat med mina underbara vänner, i både götet och i kungsbacka. Victoria har även sovit hos mig en hel del. Och igår så va jag med Kalle, Evelina, Paulina och Gustav och vi satt och pratade hur länge som helst! Har inte träffat Evelina på hela sommaren så det va verkligen hur mysigt som helst! Sen vid 9-10 på kvällen så mötte vi upp Victoria, så satte vi oss på donken och åt glass.

Sen i torsdags så fyllde jag år! :D Fick jätte fina presenter! Och dagen spenderades med mina underbara vänner och familj, så det va en toppendag det med!
 Men som sagt imorgon börjar skolan igen, fuuuuuck! Så nu ska jag ta lite mat och sen så ja, då ska jag sova. Måste vända på dygnet nu, wish me good luck people! Ha en fortsatt bra kväll.

Gammal bild på mig och Moisen

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se